Bildegalleri

Bryne Torg - Ledig lokale for publikumsrettet virksomhet, midt på torget!

Kart med kartnålStorgata 12, 4340 Bryne

Nøkkelinfo

Areal
175 - 575 m²
Tomt
Eiet
Etasje
1.
Renovert år
2018

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Serveringslokale/Kantine
Kjøpesenter
Butikk/Handel
Andre
Kontor

Arealspesifikasjon

1. etg: 175 kvm Butikk/restaurant
1. etg: 400 kvm Butikk/restaurant

Kort om eiendommen

Ønsker du å etablere din virksomhet på et av Brynes mest attraktive steder?
Det er nå et ledig lokale fra 175 til 400 kvm til leie midt på torget i Storgata 12, Bryne. Dette lokalet har tidligere huset en restaurant og er ideelt for en rekke publikumsrettede virksomheter.

Lokalet ligger i samme bygg som Bryne Kino, treningssentre, SR-Bank, og nærhet til flere serveringssteder. Med sin sentrale plassering midt på torget, er det høy fotgjengertrafikk og meget god synlighet .

Lokalet er romslig og kan enkelt tilpasses din virksomhets behov. Med sin tidligere bruk som restaurant, er det også muligheter for å fortsette innenfor mat- og serveringsbransjen.

Her kan du etablere din virksomhet i hjertet av Bryne, i et livlig og dynamisk miljø.

Beliggenhet

Dette lokalet ligger midt på torget, omgitt av en blanding av lokale butikker, populære serveringssteder, og viktige tjenester som Bryne Kino og SR-Bank.

Brynes torg er byens naturlige samlingspunkt, kjent for sin høye fotgjengertrafikk og regelmessige arrangementer som markeder og festivaler.

I tillegg til sin ypperlige beliggenhet, er Storgata 12 lett tilgjengelig både med bil og offentlig transport. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten, og Bryne stasjon ligger bare en kort spasertur unna, noe som gir enkel tilgang for både ansatte og kunder fra andre deler av regionen.

Energimerking

Utleier skal legge frem energiattest for leietaker, før avtale om utleie av bygning blir inngått. Energiklassifiseringen har en scala fra A-G, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. avtaletidspunkt.
Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen. Så lenge energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at eiendommen har laveste energiklasse.

Parkering

God offentlig parkering i nærområdet og samme bygning.

Sentrale lover

Oppdraget reguleres i henhold til Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007 nr. 73. Fravikeligheten som framgår av lovens § 1-3 og forskriftens § 1-2 er anvendt for dette oppdraget.

Dersom det avtales påkostninger/vedlikehold av leieobjektet som dekkes av utleier eller leietaker må partene selv avklare skattemessige konsekvenser, herunder avskrivningsregler og eventuelle justeringsregler for merverdiavgift med sine respektive revisorer eller advokater. Megler er uten ansvar for konsekvenser reglene påfører partene.

Leietaker er ansvarlig overfor alle offentlige myndigheter for at hans benyttelse av leieobjektet tilfredsstiller de til enhver tid gjeldende offentligrettslige krav i leieperioden.

Offentligrettslige krav knyttet til universell utforming skal besørges og bekostes av leietaker, når kravet i hovedsak kan tilbakeføres til leietakers særlige bruksformål eller den bransje leietaker driver i leieobjektet. Offentligrettslige krav knyttet til universell utforming, som ville blitt pålagt uavhengig av de alternative bruksformål som leieobjektet lovlig kan benyttes til, skal besørges og bekostes av utleier.

Utleie av eiendommen vil skje på alminnelige betingelser for leie av næringslokaler.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og leietaker.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å bekrefte identiteten til leietaker på grunnlag av gyldig legitimasjon. Samt plikt til å foreta kontroll av eventuelle reelle rettighetshavere. Der leietaker opptrer i henhold til fullmakt må også fullmaktsgivers identitet bekreftes på grunnlag av gyldig legitimasjon. Kundetiltak av leietaker skal senest skje på kontraktsmøtet.

Dersom leietaker opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som kontrakt inngås. Dersom leietaker er en juridisk person (AS mv.) plikter leietaker å fylle ut og returnere egne kundekontrollskjemaer før kontraktsmøtet i tillegg til å fremlegge firmaattest.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av oppdraget. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere mistenkelige avtaleinngåelser til Økokrim. Med mistenkelig avtaleinngåelse menes en avtale som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundetiltak kan også være et forhold som gjør oppdraget mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til næringsformål. Blanda formål Forretning, Kontor, Parkering og bolig med ilhørende anlegg

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1121
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 13
Seksjonsnr: 1

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Næring Stavanger

Vi er der du er - EiendomsMegler 1
Bilde av megler Jan Georg Byberg

Jan Georg Byberg

Eiendomsmegler MNEF, Næringseiendom

Bilde av megler Øystein Roalsø Sirevåg

Øystein Roalsø Sirevåg

Næringsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode339530131
Sist endret13. feb. 2024 10:30
Referanse2901240004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.