Bildegalleri

Energihuset Bodø - En moderne arbeidsplass for fremtiden

Kart med kartnålJernbaneveien 85, 8006 Bodø

Nøkkelinfo

Areal
810 m²
Bruksareal
810 m²
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Beliggenhet

Velkommen til Energihuset, et av Bodøs største og mest moderne kontor- og forretningsbygg. Bygget sto ferdig i 2002 og har siden vært et sentralt møtested for næringslivet i regionen. Vi er stolte av å kunne tilby våre leietakere et bredt spekter av moderne kontorfasiliteter, samt en attraktiv beliggenhet med god tilgjengelighet og parkeringsmuligheter.

I dag huser Energihuset en større leietakere, inkludert Elektro, Bodø Energi, Sweco og Dips. Vi jobber kontinuerlig med å tilby nye og innovative løsninger for å møte behovene til våre leietakere.

Vi er engasjert i å skape et positivt og bærekraftig miljø for våre leietakere og de som besøker oss. Derfor har vi gjort store investeringer i energieffektive teknologier og miljøvennlige løsninger som reduserer vår klimapåvirkning og gir våre leietakere en enda mer attraktiv arbeidsplass.

Beskrivelse av eiendommen

Som en av de mest ettertraktede kontor- og forretningsbyggene i Bodø, tilbyr Energihuset Bodø fleksible kontorlokaler og moderne fasiliteter.

Areal

Ca 810 kvm.

Parkering

Mulighet for parkering

Eiendommens betegnelse

Gnr. 138 Bnr. 4140 i Bodø kommune

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 4140

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Proaktiv Eiendomsmegling Nord

Christer Mehus Hagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Annonseinformasjon

FINN-kode339015836
Sist endret08. feb. 2024 01:25
Referanse84240012

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.