Bildegalleri

Grev Wedels plass 9 – prisbelønnet bygg med generøs takhøyde, sjøutsikt og sentral beliggenhet

Kart med kartnålGrev Wedels Plass 9, 0151 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
162 - 1 249 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Kantine
Lademulighet
Utsikt
Turterreng

Grev Wedels plass 9 – prisbelønnet bygg med generøs takhøyde, sjøutsikt og sentral beliggenhet

Det første som slår deg når du går over dørstokken i Grev Wedels plass 9, er den generøse takhøyden og hvor lyse arealene er. Arkitektonisk uttrykk og indre kvaliteter gjorde at bygget i 1992 mottok den høythengende arkitekturprisen, Sundt premie. 
 • Innflytting: Q3 2024
 • Gårdeier: Storebrand Asset Management
 • Kontorplasser: 30
 • Miljøsertifisert: BREEAM in use Exellent

Beliggenhet 

Kvadraturen har de siste årene opplevd en betydelig revitalisering. Fra å gå litt under radaren, seiler området nå opp som en av Oslos mest attraktive destinasjoner for både næring, handel og kultur. Kanskje ikke så rart med tanke på områdets sentrale beliggenhet og de kvalitetene som finnes her. I Kvadraturen er man tett på alt. Derfor har både Innovasjon Norge, Riksadvokaten og Sony Norge valgt å flytte inn i Grev Wedels plass 9.


Buss og trikk har holdeplasser rett ved bygget og det er gangavstand til både Nationaltheatret stasjon og Oslo Sentralbanestasjon. Flere nye, sammenhengende sykkeltraseer, gjør også fremkommeligheten for syklende svært enkel. Nevnte vi at det i byggets underetasje er et romslig parkeringsanlegg med plass til 165 biler?


 • Beliggenhet: Sentrum, Oslo, Kvadraturen
 • Buss: 4 min
 • Trikk: 5 min
 • Tog/flytog: 8 min
 • T-bane: 8 min

Fasiliteter

Byggets nye bedriftsrestaurant får et helt nytt og spennende "food and beverage-konsept", så dermed er dagens lille høydepunkt sikret. I tillegg vil kontorbyggets leietakere ha tilgang til både møterom og loungeområder, treningsfasiliteter, sykkelparkering og garderober med håndkleservice.


Med hele 126 parkeringsplasser er det enkelt å finne parkering i bykjernen. Parkeringskjelleren er åpen for alle med adkomst fra Dronningens gate med umiddelbar nærhet til Kvadraturen og bylivet ved Langkaia. Parkeringshuset driftes av Aimo Park – mer info om priser og parkeringstilbud finner du her


Dem kommersialiserte bedriftsrestauranten får et helt nytt og spennende "food and beverage-konsept" slik at det alltid er et fristende måltid innen rekkevidde. I tillegg vil kontorbyggets leietakere ha tilgang til både treningsfasiliteter, sykkelparkering og garderober. Grev Wedels plass 9 er rett og slett skapt for trivsel.


 • Sykkelparkering
 • Garderober
 • Trening
 • Møteromssenter
 • Serviceapp
 • Kaffebar
 • Sykkelservice

Bærekraft og miljø

Storebrand var en av de første eiendomsaktørene i landet som ansatte sin egen bærekraftsjef. Det vitner om en ambisiøs gårdeier som tar bærekraft og miljø på alvor. Derfor var ambisjonen at Grev Wedels plass 9 skulle være en pilot og sette en ny standard for grønn rehabilitering. Det har Storebrand klart. Hele 900 tonn av byggets egne materialer er gjenbrukt, samtidig som alt av nye materialer er katalogisert i et eget materialdokument. Dette er gjort for å legge til rette for økt gjenbruk og redusert avfall ved neste rehabilitering.

Bygget bruker i dag 60 prosent mindre energi enn det gjorde før rehabiliteringen. Det er løftet til energiklasse B og det er klassifisert som et BREEAM Excellent-bygg. 

Gårdeier

Storebrand Eiendom er med en portefølje på over én million kvadratmeter, én av landets største eiendomsaktører. Bærekraft er bærebjelken i selskapets tilnærming til både drift og utvikling av porteføljen. For deg som leietaker gir det trygghet. Du får en solid partner som setter miljø og leietaker i førersetet. Rundt 60 prosent av porteføljen består av kontoreiendommer lokalisert i Vika/Aker Brygge, sentrum, Nydalen, Skøyen, Lysaker samt Bergen og Stavanger. Resterende andel består av større logistikkeiendommer, hotell og industrieiendom.

Plantegninger

Av 19 225 kvm er nå kun 1 038 kvm ledig. Vi har arealer fra 510 kvm (showrom) til 528 kvm (kontor). Lokalene er luftige, lyse og moderne, med store etasjeplan, funksjonelle og godt utstyrte møterom, sosiale soner, loungeområder og har en eksklusiv takterrasse. Kombinasjonen av svært gode kvaliteter, arealeffektive etasjeplan og en god beliggenhet i Kvadraturen, gjør Grev Wedels plass 9 godt egnet for både store og små bedrifter. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Malling & Co Næringsmegling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode338265866
Sist endret24. mai 2024 09:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.