Bildegalleri

STRANDGATEN 59 GÅGATEHUSET - Sentrale og attraktive kontorlokaler

Kart med kartnålStrandgaten 59, 5004 Bergen

Nøkkelinfo

Areal
400 - 6 000 m²
Tomteareal
2 000 m²
Byggeår
1916
Renovert år
2024
Energimerking
- Lysegrønn
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Om eiendommen

Vi får for utleie svært sentrale og attraktive kontorlokaler i Gågatehuset i Strandgaten 59. Lokalene kan innredes og tilpasses leietaker sine ønsker og behov.
Eiendommen har handel i første etasje og det er i januar 2024 gitt rammetillatelse til et utelivskonsept i underetasjen og del av første etasje. Dette skal åpne for publikum i 2024.

Kjappe fakta om Gågatehuset

Bygget fra 1885 skal rehabiliteres til et moderne kontorbygg i klassisk innpakning. Byggets klassiske kvaliteter skal løftes frem i lyset. Samlet areal er på 9500 kvadratmeter, med etasjeplan på 1800 kvadratmeter. Bygget har en sentral beliggenhet, i en av byens koseligste gater, med umiddelbar nærhet til parkering og kort vei til offentlige kollektivknutepunkter.

Beliggenhet

Gågatehuset har en sentral beliggenhet i begynnelsen av Strandgaten med inngang fra gågaten og C. Sundts gate. Kort vei til Torgalmenningen, Bryggen, Tinghuset, Torget og Strandkaien terminal -alt man trenger i Bergen innenfor gåavstand. Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet, inkl. flybussen. Bybanens endestopp ved byparken ligger en kort spasertur unna. Det er en egen inngang til Klostergarasjen som er knappe 100 meter fra eiendommen.

Adkomst

Fra Torgallmenningen, gå inn på Strandgaten mot Nordnes. Lokalene vil så komme på din høyre side i begynnelsen av gågaten.

Standard

Det pågår søknad og utvikling av eiendommen som innebærer at arealene skal gjennomgå en vesentlig oppgradering. Eiendommens fasader og takflater skal endres og vi vil forbedre arealene oppover i etasjene med nye oppløft med utstrakt bruk av glass.

Innhold

Eiendomsmassen vil bli utformet på en måte som tilrettelegger for at bygget kan brukes av flere mindre aktører eller som et enbruker-bygg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 36

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Midgard Forvaltning As

Velkommen som leietaker!

Annonseinformasjon

FINN-kode338114545
Sist endret29. jan. 2024 14:37
ReferanseGågatehuset Strandgaten 59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.