Bildegalleri

Hvervenmoen Næringspark - Nyere og moderne kontorlokale med 6 stk garasjeplasser

Kart med kartnålHvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss

Nøkkelinfo

Areal
183 - 227 m²
Etasje
2.
Kontorplasser
8

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Ønsker du å flytte din virksomhet til en av distriktets mest attraktive kontoradresser? Da bør du se nærmere på Hvervenmoveien 49!

Vi har for leie et moderne kontorlokale på BTA 183/227 kvm i 2.etg hovedfløy som inneholder følgende: 8 stk kontorer, møterom, kjøkken, spiserom/møterom, lager/kopirom og 2 toaletter.


Parkering
Det medfølger 6 stk garasjeplasser i kjeller. I tillegg er det stor utendørs parkeringsplass for øvrige ansatte og gjester.

Standard
Gjennomgående god standard med lyse og pene overflater. Store vindusflater bidrar til lyse og luftige lokaler som slipper inn mye dagslys. Lokalene innehar god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

HM49
Det er felles kantine i 1.etg som driftes av EVAT AS, og som har et variert utvalg av både kald- og varmretter, samt egen salatbar. Utsmykkede og påkostede fellesareal som er svært innbydende.

Fine utearealer med beplantning, sittegrupper, opplyste inngangspartier og asfalterte parkeringsplasser.


Beliggenhet

Eiendommen ligger meget praktisk til ved inngangsporten til Hønefoss/Hvervenmoen. Området er både rolig og sentralt, samtidig som E16 tar deg raskt både til Sandvika, Oslo, Gardermoen og Drammen. 


Adkomst

Fra Rv 16 tar man av mot Hønefoss, syd for byen. Følg så skilting mot Hvervenmoen næringspark.


Om oss

XPND eier og forvalter en eiendomsportefølje på ca 75.000 kvadratmeter, med ytterligere 100.000 kvadratmeter næring under utvikling. Hovedvekten av vår portefølje er konsentrert rundt vekstområdet Hønefoss og Ringeriksregionen.

Se mer på hjemmesiden vår xpnd.no
Her kan du bli bedre kjent med oss, samt se hvilke andre eiendommer som er ledig for utleie.  

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode338086433
Sist endret01. feb. 2024 13:49
ReferanseHM49, snr 9

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.