Bildegalleri

Inaktiv

Lyst og innbydende behandlingsrom til utleie i sentrum - kun ett rom tilgjengelig!

Kart med kartnålRikard Kaarbøs gate 19, 9405 Harstad

Nøkkelinfo

Areal
10 - 15 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Kjøpesenter
Andre

Om eiendommen

Er du en lidenskapelig og dyktig skjønnhetsekspert på utkikk etter en unik mulighet? MG Medispa inviterer deg nå til å bli del av et prestisjetungt fellesskap i hjertet av byen! 

Du vil bli en del av et dynamisk miljø sammen med etablerte aktører som Medilux Laserklinikk, Under Huden Medisinsk Hudklinikk, Olga's Beauty Heaven og Inge Knudsen Muskelterapeut. Våre leietakere er allerede godt i gang med sin drift, og venter nå på at DU blir den siste manglende brikken i vårt skjønnhetssamfunn. Vi er på jakt etter dyktige fagpersoner innen diverse områder, inkludert massører, hudterapeuter, makeupartister, piercingartister, fysioterapeuter, fotterapeuter med mer.

Gunstige betingelser tilbys. Behandlingsrommet er klart for umiddelbar bruk og befinner seg mellom Inglot, Høyer og gangbroen til det nye parkeringshuset i Hvedingkvartalet. Tilgjengelig via både Bysenteret og egen separat inngang, slik at det er enkelt å holde åpent før og etter senterets ordinære åpningstider.

Dette er din siste sjanse – grip muligheten!

Visninger av behandlingsrommet avtales individuelt etter nærmere avtale.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode337434448
Sist endret24. jan. 2024 11:47

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.