Bildegalleri

Kontorlokaler til leie på Øyrane Torg i hjertet av Arna

Kart med kartnålÅdnavegen 63, 5260 Indre Arna

Nøkkelinfo

Areal
200 - 1 500 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

- Fleksible kontorarealer fra 200 – 1500 kvm
- 3. etasje
- Ledig etter avtale

Fasiliteter:

- 350 P-plasser
- Gratis kundeparkering
- Tesla Ladepark

Senteret har det du trenger, inkl. bank, apotek og vinmonopol samt restaurant med alle rettigheter. Øyrane Torg har i dag 27 butikker og spisesteder. I tillegg har vi offentlige tjenester inkludert fylkeskommunal tannhelsetjeneste samt private tjenester som tannlege, kiropraktor, legekontor og tankefeltterapeut.

Lokalene:

Kontorlokaler i 3. etasje. Fleksibelt areal. Vi finner en løsning til ditt behov.

Området:

Øyrane Torg ligger i hjertet av Indre Arna, med nydelig beliggenhet i Arnavågen. Senteret er et samferdselsknutepunkt med tog- og bussterminal som nærmeste nabo. Du kan gå tørrskodd gjennom tunell til senteret. Senteret ligger svært godt synlig fra hovedinnfallsåren E16 til og fra Bergen, og et steinkast fra FV 580 mot sør. Det er sågar egen brygge for dem som kommer sjøveien gjennom Arnavågen.

Adkomst:

Kommer du med tog fra sentrum tar det 8 minutter. Senteret ligger 10 minutter med bil fra Åsane og 15 minutter fra Nesttun. Bergensere som skal til og fra fjellet (Kvamskogen, Voss, Myrkdalen samt østover) passerer senteret. Bergens største Tesla langdistanse ladepark!

Eierforhold:

Bygget eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Anders Vangen
Eiendomssjef
Tlf. 92617352
anders.vangen@dnb.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode336766724
Sist endret19. jan. 2024 09:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.