Bildegalleri

Nyoppusset kontor etasje i Kvadraturen ledig for overtakelse

Kart med kartnålKongens gate 31, 0250 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
1 041 m²
Etasje
3.
Kontorplasser
50
Byggeår
1899
Renovert år
2024
Energimerking
C - Gul
Overtakelse
etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Kongens gate 31 er en klassisk bygård over seks etasjer, midt i Oslo sentrum. Eiendommen har to innganger, en hovedinngang fra Kongens gate 31 og en ekstra inngang fra Karl Johans gate 16B. Byggets fasade er utført i norsk marmor fra Dunderlandsdalen. Ved inngangen fra Karl Johans gate er det bevart originale, vakre tre utskjæringer og historiske detaljer fra 1800-tallet. Kontorlokalene fra 2. etasje og oppover er nyoppusset i 2024. Alle har store sammenhengende arealer med tydelige skiller mellom sosiale soner og arbeidsplasser. Samtlige har sitt eget særpreg med store vinduer ut mot gaten og varemagasinet Steen & Strøm.

Per mars 2024 leies første etasje ut til Joe & The Juice og Max Mara. Det er ledige arealer i 2., 4., og 5. etasje:

3. etasje: Ledige kontorlokaler, ca. 1041 kvm BTA (etter avtale)


Beliggenhet

Kontorene ligger i Promenaden Fashion District, med kort vei til alt man trenger. Dette er et område med mye liv, og som huser mange kjente virksomheter. Som en del av leietakermiljøet i Promenaden får en blant annet tilgang til en rekke spesielle tilbud og tjenester.

Adkomst

Lokalene ligger i et kollektivt knutepunkt, med kort vei til både T-bane, trikk, buss og tog. Stortinget T-banestasjon ligger i 2 minutters gange unna.

Standard

Eiendommen har blitt totalrenovert, og sto ferdig i mars 2024. Arealene egner seg godt for både åpent kontorlandskap og individuelle kontorløsninger, med store vinduer ut på begge fasadesider av bygget. Etasjen har god plass og takhøyde.

Arealene er totalrenovert med god moderne standard. Primært teppeflis på gulv, glassdører i sort aluminium til møte og multirom. Åpen himling med lysskinner og spotter i sort aluminium.

Innhold

Inngangsområde med sosial sone, 3 større møterom, arbeidssone, stort kjøkken, landskap og mindre møterom i arbeidssonen. God logistikk med tanke på å skille stille soner fra sosiale soner. (Se planløsning under bilder).

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode336655931
Sist endret22. mars 2024 13:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.