Bildegalleri

106–109 kvm | Serveringslokaler og butikklokaler i Urtekvartalet

Kart med kartnålUrtegata 9, 0187 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
106 - 109 m²
Etasje
1.
Overtakelse
Q4 2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine

Om eiendommen

Urtekvartalet består av tre bygg på tilsammen 45 000 kvadratmeter, hvorav 35 000 kvadratmeter er utleid. Veksthuset er Urtekvartalets flaggskip og pulserende hjerte i prosjektet, og representerer hovedfasaden mot Akerselva. 

Området langs Akerselva er i en rivende utvikling, og flere av gårdeierne i nabolaget er også i gang med spennende utviklingsprosjekter.

Gjennom å skape et spennende, attraktivt bygulv og byrom skal Urtekvartalet bli en destinasjon for de som jobber her, bor her eller kun er på besøk. Byggets utomhusarealer blir tilrettelagt med høy kvalitet, uteservering, benker, beplantning, vannspeil, kunstinstallasjon m.m.

Urtekvartalet vil få et pulserende liv. Visjonen er å skape et spennende butikk- og næringskonsept med blomsterbutikk, frisør, kaffebar, restaurant m.m.

Beliggenhet

Veksthuset har en svært sentral beliggenhet, bare syv minutters gange fra Oslo S. God kollektivdekning med både buss, trikk og t-bane bare to til tre minutter unna sørger for rask og problemfri reisevei.

Innhold

Veksthuset er under oppføring og ferdigstilles Q4 2024. Vi søker spennende og attraktive konsepter for butikk-/barlokaler som vil bli etablert i byggets 1. etasje.

Ledige lokaler på gateplan:
  • Butikk/bar - ca. 106 kvm BTA
  • Butikk - ca. 109 kvm BTA
Lokalene på gateplan har god takhøyde med store vindusflater.

Se for øvrig vedlagte illustrasjonsplan av bygulvet som viser lokalene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 230
Bruksnr: 223

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Eiendomssp­ar AS

Kenneth Olsen

Megler, Malling & Co Næringsmegling AS

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode336637915
Sist endret11. juni 2024 09:58

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.