Bildegalleri

1 000–5 700 kvm | Totalrenovert klassisk bygård i Oslo sentrum

Kart med kartnålUrtegata 9, 0187 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
1 000 - 5 700 m²
Energimerking
C
Overtakelse
Q2 2025

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Urtekvartalet er på vei til å bli et helt nytt kvartal i Oslo sentrum, med sine 45 000 kvm næringsareal, hvorav 35 000 kvm allerede er utleid. Urtekvartaler er fordelt på Veksthuset (ca. 24 000 kvm), Fabrikken (16 500 kvm) og Drivhuset (5 700 kvm).

Kvartalet binder sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med kunnskaps- og næringsklyngen som vokser frem langs Akerselva.

Det utvikles et unikt og bredt servicekonsept for hele Urtekvartalet. Alle leietakerne vil ha tilgang til alle restauranter, kaféer, felles møtefunksjoner med mer, uavhengig av hvilket bygg de er leietaker i. 

Beliggenhet

Det er sju minutters gange til Oslo Sentralstasjon, tre minutter til nærmeste T-bane og like ved idylliske Akerselva. Gangveien langs Akerselva har fått mer grønn vegetasjon, flere bruoverganger og belysning, som gir en hyggelig gange til fasilitetene i området. Urtekvartalet ligger sentralt i Oslo sentrum, med nærhet til attraktive restauranter, shopping og parker.

Innhold

Drivhuset er en klassisk bygård med tre kontoretasjer. Bygget har store vinduer som gir mye lys. Derfor egner bygget seg for både åpent landskap, cellekontorer og aktivitetsbaserte løsninger. Bygget vil bli totaltrenovert hvor gjenbruk og bærekraft er viktige parametere for byggets konsept. Bygget passer godt til kreative bransjer som verdsetter kvalitet, gode takhøyder og bærekraftige løsninger.

Fasiliteter
  • Mulighet til egen serviceapp og betalingsløsninger
  • Tilgang til en solrik bakgård
  • Tilgang til bedriftsrestaurant
  • Kaffebarer
  • Parkering
  • Sykkelparkering

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 230
Bruksnr: 223

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Eiendomssp­ar AS

Ole Ottesen

Megler, Malling & Co Næringsmegling AS

Send melding

Fredrik Sommerfeldt

Megler, Malling & Co Næringsmegling AS

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode336635486
Sist endret11. juni 2024 12:24

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.