Bildegalleri

Kontorhotell sentralt på Stormyra | alt inkludert

Kart med kartnålVerkstedveien 1, 8008 Bodø

Nøkkelinfo

Areal
9 - 58 m²
Etasje
3.
Kontorplasser
6
Byggeår
2013
Energimerking
B - Lysegrønn
Overtakelse
01.02.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Kjøpesenter
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Vi lanserer kontorhotell i Bodø Storsenter. 

Bodø Storsenter i Verkstedveien 1, er et moderne kjøpesenter på totalt 15 000 m2. Bygget disponerer innvendig parkering for sykkel og bil, og ligger i umiddelbar nærhet til offentlig kollektivtransport.

Kontorlokalene som leies ut består av cellekontorer, og er på henholdvis 9,2 og 12,2 m2. De befinner seg i senterets 3. etasje, sammen med med møterom, sosialsone og kantine som også vil være disponibel for leietaker. Det er direkte adkomst med heis og trappetårn. Bygget har innbruddsalarm og kameraovervåkning. Parkering, kaffe/te og andre driftskostnader er inkludert. 

Vi tilbyr dagsleie, ukesleie og månedsleie. Fra kr. 499,- + mva. Ta kontakt for visning, eller for mer informasjon. Se prospekt til høyre under "Nyttige lenker". 

Beliggenhet

Eiendommen befinner seg i Bodøs handelssentrum, med Nord-Norges største kjøpesenter City Nord, som nærmeste nabo. Det er kort avstand fra flyplass, togstasjon og fergekai. I området finner du også byens legevakt, svømmehall, treningssenter, idrettsanlegg, flymuseum, samt andre kjøpesenter og matvarebutikker.

Adkomst

Eiendommen ligger i Verkstedveien 1, 8008 Bodø. Bodø Storsenter har enkel adkomst for både gange, sykkel og bil, og ligger i umiddelbar nærhet til offentlig kollektivknutepunkt med busstopp for alle byens busslinjer 100 meter fra inngangsdøren. Eiendommen er også i nær tilknytning Elveparken som byr på varierte opplevelser og binder sammen Bodømarka med kysten.

Standard

Bygget ble ferdigstilt i 2013 og har senere gjennomgått en rekke moderniseringer. Eiendommen er universelt utformet og fremstår med tidsriktige og moderne kvaliteter. Bygget driftes med tydelig fokus på miljø med lavt energiforbruk. Det jobbes også med ytterligere reduksjon av energi.

Bygget er bygd etter TEK 10 og har energiklasse B. Kontorlokalene er arealeffektive og funksjonelle med vinduer langs sørvestfasaden, og innvendig er det glassvegger for å bevare lyset. Det er utvendig solskjerming og aircondition. Det er to tilgjendelige møterom og en felles sosial sone som deles med eksterne leietakere.

Fellesarealene inkluderer en lys og trivelig kantine, som for øyeblikket er brukerbetjent. Det leveres salater, wraps og påsmurt fra Egna daglig i kjøleskapet, med mulighet for vipps-betaling. Egna driver også en kafé i senterets andre etasje som serverer mat fra lokale aktører.

Innhold

Eiendommen på totalt 15 000 m2 inneholder 3 etasjer og parkeringshus, hvor to etasjer er butikklokaler, og tredje etasje er adskilt til kontorer. Dagens leietakere er ECIT Intunor (intunor.com), Helse- og miljøtilsyn Salten IKS (hmts.no), Power (power.no), Norges Blindeforbund (blindeforbundet.no), Egna (egna.no), Nordvik Gruppen og M Nordvik (nordvik.no).

Det er heis mellom alle etasjene, rulletrapp og trappetårn.

Parkering:
Leieavtalen inkluderer parkering i parkeringshus, samt egen sykkelparkering.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 38
Bruksnr: 235

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode336292346
Sist endret02. feb. 2024 12:55

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.