Bildegalleri

Moderne fullservicebygg på Fornebu - Snarøyveien 20

Kart med kartnålSnarøyveien 20, 1360 Fornebu

Nøkkelinfo

Areal
1 000 - 25 000 m²
Energimerking
B

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Velkommen til S20 - et moderne kontorbygg som kombinerer innovasjon, globale standarder og enestående omgivelser med utsikt over indre Oslofjord.

Beliggende ved inngangen til Fornebulandet, kun 4 minutter fra Lysaker stasjon, ligger S20. Med 25.000 kvm moderne kontorareal og 191 parkeringsplasser i kjelleren, gir dette stedet deg tilgjengelighet, bærekraft og fleksibilitet i skjønn forening.

Lokalene:
Etasjeplanene på ca. 5.800 kvm gir deg fleksibiliteten til å tilpasse ditt eget unike arbeidsområde. Moderniserte fellesarealer og kontorarealer tilrettelegges fra andre kvartal 2024 for å imøtekomme nye leietakere fra 1000 kvm og oppover. 

De moderne kontorlokalene på S20 utstråler lys og luftighet, med arealeffektive og fleksible løsninger som inkluderer gode sosiale soner.

 

Fellesfasiliteter:

  • Treningsrom og gymsal med garderober
  • Møterom og auditorium med mulighet for større konferanser tilknyttet hotellet
  • Enkel tilgang til parkering (191 plasser og mulighet for lading)
  • Tur- og sykkelstier samt kort vei til badeplass
  • Personalrestaurant og barception i lobbyen
  • Sykkelparkering og vedlikeholds-/reparasjonssoner
  • Kajakkoppbevaring
  • Enkel tilgang til offentlig transport for smidig reise til og fra eiendommen


S20 deler fasiliteter med Quality Hotel Expo, og tilbyr konferansefasiliteter for opptil 1100 personer og tilgang til 13 konferansesaler i ulike størrelser. Lobby og loungeområder skaper en symbiose mellom kontorbrukere og hotellgjester, med felles personalrestaurant, lounge og barception. I tillegg er det eget møteromssenter for byggets leietakere.

 
Bærekraft: 
S20 har energimerke B og BREEAM In Use-sertifisering Very Good, del 1 og 2. Det tilstrebes å opprettholde høye miljøstandarder. Dette gjenspeiles i eiers årlige miljørapport, som har utgangspunkt i eiendomssektorens veikart mot 2050.

Gårdeier har i tillegg energikartlagt eiendommen, hvor måler er enkelt – minimere energiforbruket og redusere CO2-avtrykket.


Beliggenhet:
Med 46 busser per time i rushtiden og god tilgjengelighet til Fornebu, er S20 strategisk plassert for enkel og effektiv transport. Bussrute 24, 28, 31, 31E, 81, 40, 145 og 270 har holdeplass (Fornebuparken) med kun 1 minutts gange fra eiendommen. Alternativt kan du på 4 minutter med buss nå Lysaker stasjon for tog og Flytoget, eventuelt velge en 6-minutters sykkeltur eller 20 minutters spasertur.

Med taxiholdeplass ved nabobygget, god parkeringskapasitet på 191 plasser, og ladestasjoner for el-biler, er S20 designet for å møte dine behov for transport og tilkobling.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode335753246
Sist endret21. apr. 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.