Bildegalleri

fleksibelt og sjarmerende lokale i Oslo sentrum. Må sees!

Kart med kartnålNedre Vaskegang 6, 0186 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
30 - 124 m²
Kontorplasser
10
Overtakelse
omgående

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Et attraktivt lokale til leie i en pen oppusset, sjarmerende bygård nederst på Grünerløkka, 124 kvm BRA: 

Trivlig og stort kontorlokale i 3. etasje i næringsbygg; Kontoret er gjennomgående lyst med mange vinduer; Romslig kjøkken med langbord og stoler, åpent kontorlandskap med god plass, tre avgrensede kontorer/møterom,  samt en koseilg sofakrok med lenestoler. Alt av møbler og TV etc på bildene følger med! Overflateoppgraderinger kan gjerne forespørres og vi finner en god løsning, slik at dere garantert kommer til å trives der!

Kontoret kan også egne seg til å deles mellom flere små bedrifter, så ikke nøl med å ta kontakt selvom du/dere bare er 1-3 ansatte. 

Husleie; forhandlingsbar og kan være inkl strøm om ønskelig. 

Beliggenhet

Bygården ligger helt inntil Akerselva, rett nedenfor Schous plass, med kort vei til alt man måtte ønske av servicefasiliteter som populære cafeer, dagligvarebutikker og frukt/ grønnsaksbutikker. Urbane Grünerløkka har et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder. Her finnes det også et mylder av detaljbutikker og koselige barer. 

I nærheten er også Grønland, et pulserende folkeliv med fargerike forretninger og varierte serveringssteder som Lompa og Asylet.

Adkomst

Kort vei til offentlig kommunikasjon. Trikkene nr 11, 12, 17, og 18 stopper på Nybrua. Gangavstand til Grønland T-banestasjon, hvor alle t-banens linjer stopper.

Visning

Visning etter avtale, ta kontakt på 92298857

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode335690409
Sist endret09. juni 2024 19:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.