Bildegalleri

Mer sentral beliggenhet i Bergen Sentrum skal du lete lenge etter!

Kart med kartnålStarvhusgaten 2b, 5012 Bergen

Nøkkelinfo

Areal
220 m²
Etasje
2.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

2. etg ca 200 kvm

Beliggenhet
Et mer sentralt kontorlokale midt på Torgalmenningen, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Endestoppet på Bybanen befinner seg rett utenfor inngangsdøren. Flybussen stopper like ved, det sammen gjør øvrig kollektivtransport. Det er flere parkeringshus i nærheten, blant annet Klostergarasjen og Citypark. Det er et par minutters gange til Bygarasjen.

Standard/Tekniske opplysninger
Lokalet vil tilpasses leietaker og kan være innflytningsklare 5-6 måneder etter signert kontrakt.

Lokalene/innhold
Rålokale med mye vinduer. Her kan vi tilpasse etter leietakers ønsker. Her kan du bevege deg rundt i lokalene: https://my.matterport.com/show/?m=ANbihVnEqHw&sm=2&sr=-2.69,-.6,-2.87&sp=-14.76,10.17,-19.96&play=1

Nærområdet
Torgalmenningen er et kjent og sentralt område i Bergen Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har byparken, Musikkpaviljongen, Den Nasjonale Scene og Ole Bullsplass rett rundt hjørnet.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Innhold

Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode335351717
Sist endret08. jan. 2024 15:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.