Bildegalleri

Garasjeplasser og lager på Skøyen/Hoff

Kart med kartnålHovfaret 13, 0275 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
20 - 30 m²
Etasje
0.
Byggeår
1989

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Lager/Logistikk
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Sentralt på Skøyen/Hoff har vi flere single og doble garasjeplasser for kort og langtidsleie. Vi har også ett lager ledig på 30m2. Ønsker du kontor så har vi det også. Ta kontakt for visning!

Beliggenhet

Hovfaret 13 ligger på Skøyen/Hoff i Oslo, et populært område både for kontor og handel. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet rett ved kollektivknutepunktet på Skøyen, der trikken, intercity tog, lokaltog, flytog og flere bussruter trafikkerer stedet. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområdene. Karenslyst Allè er en kort gange fra kontoret og her finner du butikker, kafeer, treningssenter, banker, postkontor etc.

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra E18 og rIng 3. Buss rute 20, 31, 32 samt regionbuss til Asker og Bærum ved Skøyen stasjon. Trikk linje 13 Lilleaker/Grefsen med 10 min avganger og buss rute 24 i umiddelbar nærhet. På Skøyen stasjon stopper alle lokaltog og flytoget.

Standard

Teglstenbygg som er godt vedlikeholdt. Garasjen inneholder to etasjer med parkering. P-plassene er nummererte samt at det er vakthold to ganger om dagen.

Visning

Ta kontakt for visning

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode334660445
Sist endret03. jan. 2024 13:33

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.