Bildegalleri

Inaktiv

Butikklokaler/showroom med god profilering på Bryne - kan tilpasses etter behov

Kart med kartnålPauline Wiigs veg 4, 4345 Bryne

Nøkkelinfo

Areal
50 - 600 m²
Byggeår
2018
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Moderne kombinasjonsbygg på Håland industriområde sør for Bryne med spennende miljø innen bygg/anlegg, maskinering og administrasjon. Ledige arealer tilbys i byggets 1. og 2. etasje. Lokalene har et røft moderne industripreg med betong- og glassvegger, og tilpasses kunden etter behov. Det er felles kantine og forsamlingsrom i 3. etasje med stor takterrasse for samlinger/kundekvelder.

Beliggenhet

Bygget er sentralt plassert på Håland industrområde, med umiddelbar nærhet til Bryne. Området heter Svertingstad og man kjører inn til bygget ved Würth/Digernes, like over vegen for Aarbakke.

Adkomst

Det er god adkomst til bygget både med bil og sykkel. Man tar av fra Fv44 og følger Brøytevegen til Håland industriområde. Det er det første bygget man kommer til på industriområdet.

Standard

Bygget har svært høy byggningsmessig og teknisk standard.

Innhold

De ledige lokalene er i byggets 1. og 2. etasje. 1 etasje har sosialsone og tekjøkken, samt kontorer, møterom og butikklokaler/showroom. I 1 etasje er det veldig god profilering ut mot veien og store glassfelt som passer perfekt for butikk. Lokalene har godt med dagslys og kan tilpasses etter behov. 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1121

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode334628599
Sist endret03. jan. 2024 09:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.