Bildegalleri

Velkommen til Christian Krohgs gate 60

Kart med kartnålChristian Krohgs Gate 60, 0186 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
500 - 1 160 m²
Byggeår
1836

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Kantine

Velkommen til Christian Krohgs gate 60

Christian Krohgs gate 60 er en sjelden skatt – en sentrumsnær eiendom for kontorlokaler med inspirerende beliggenhet. Ledige kontorarealer med gode kollektivtilbud rett utenfor døra. Luftige arbeidsrom og Akerselva som nærmeste nabo. 


 • Innflytting: Q4 2023
 • Kontorplasser: 50
 • Gårdeier: Meteva Eiendom
 • Miljøsertifisert: Nei

Beliggenhet 

Trikkestoppet Nybrua er to minutter unna, busstoppene Nybrua og Hausmanns bru er tre og fem minutter unna, og sørger for at man kommer seg i alle retninger av byen. Grønland er nærmeste T-bane-stopp i åtte minutters gåavstand, og Jernbanetorget med 14 minutters gange. Skal du med tog eller flytog er det kun åtte minutter med trikk eller buss fra kontoret. Fra kontoreiendommen er det en ti minutters gåtur til Youngstorget og konsertarenaene Sentrum Scene og Rockefeller. Høyskolen Kristiania og Schous plass er også i umiddelbar nærhet.  


Om området
I området er det arrangementer, konserter og opplevelser hver uke. Oslo City med over 90 ulike butikker er kun ni minutters gåavstand unna, rett ved Oslo Sentralstasjon. Her finner du også it -hotellet Clarion Hotel The Hub, som er kjent for å være et sertifisert miljøvennlig hotell og en populær arena for foredrag og møter. I den andre retningen fra kontoret, har du livlige Grünerløkka med et stort utvalg butikker og fristende spisesteder som Delicatessen, Kaffebrenneriet og Nedre Løkka Cocktailbar, kun fem minutter å gå.  Møtepunktet Cafe Sara i Torggata frister kun seks minutters gåtur unna kontoret, i tillegg til det trendy matområdet Oslo Street Food som er en attraktiv møteplass. Bygget har en svært praktisk beliggenhet med nærhet til Oslo S og gåavstand til trikk, buss, T-bane og tog. Kun minutter unna finner du gater som Heimdalsgata, Storgata, Trondheimsveien og Hausmanns gate.


 • Beliggenhet: Oslo, Sentrum, Indre sentrum øst
 • Trikkestopp: 2 min gange
 • Busstopp: 5 min gange
 • T-banestasjon: 8 min gange
 • Oslo Sentralbanestasjon: 14 min gange
 • Bil fra Oslo S: 5 min

Fasiliteter

Innenfor veggene finnes renoverte kontorer tilpasset moderne samarbeidsformer. Det er tilrettelagt for gode møterom, som skal passe like godt til de fysiske møtene som de digitale. Alle etasjene har eget kjøkken, og etasjene oppleves lune og behagelige med gode lysforhold. I tillegg er det dusj og garderober på bygget, samt parkering for bil og sykkel.


 • Sykkelparkering
 • Garderober

Gårdeier

Meteva Eiendom er et familieeid eiendomsselskap. Vi eier, forvalter og utvikler eiendom, med hovedfokus på Oslo-området. Med leietaker i fokus sikrer vi høy standard og god service gjennom hele leieforholdet. Våre forvaltere er tilgjengelige hvis det skulle være noe, og du er alltid velkommen til våre kontorer i Oscars gate 42 i kontortiden.

Plantegning

Kontorløsninger U. etg., 1. og 2. etg.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Malling & Co Næringsmegling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode333122501
Sist endret15. juni 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.