Bildegalleri

Inaktiv

Karmøy Handelspark - Kopervik næringspark - Utviklingstomt

Kart med kartnålSundvegen 22, 4250 Kopervik

Nøkkelinfo

Areal
500 - 5 000 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Serveringslokale/Kantine

Om eiendommen

Større utviklingseiendom med stort tomteareal (28,5 daa), lagerbygg og større lager/produksjonsbygg med tilhørende kontorer. Eiendommen ligger sentralt og lett tilgjengelig til i Kopervik næringspark på Bygnes. 

Kopervik er administrasjonssenter for Karmøys 40 063 innbyggere. Rådhus, kino, NAV, folkebibliotek og en rekke andre offentlige funksjoner, sammen med butikker og andre private tilbud, finnes i Kopervik. Byen ligger sentralt, ca. midt på øya, slik at byen er øyas naturlige midtpunkt, og det er kort vei til alle kommunens severdigheter. Byen har i det siste hatt stor utvikling; og god vekst i antall innbyggere. Her skal det utvikles et storhandelssenter for Karmøy på ca. 15000 m2, med bredt utvalg av varer innen møbler, bil, hus & hjem, forbruksartikler mv. Byggingen planlegges startet i Q2-2024 med ferdigstillelse Q2-2025. 

Beliggenhet

Nord for Kopervik sentum. Tett på gjennomfartsåren FV 47 som er den mest trafikkerte veien på Karmøy.

I Kopervik Næringspark finner man litt større bedrifter som for eksempel større detaljhandel som møbelbutikker og dekkforhandlere, håndverksbedrifter, bilforhandlere osv.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1149
Gårdsnr: 66
Bruksnr: 343

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode331920310
Sist endret08. des. 2023 12:14

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.