Bildegalleri

Rimelige lokaler på Brynseng - Ledig nå

Kart med kartnålØstensjøveien 43, 0663 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
1 180 - 3 000 m²
Etasje
4.
P-plasser
20
Overtakelse
ledig

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

30 meter fra Brynseng T-banestasjon som gjør det enkelt å komme seg til og fra jobb. Bussen stanser også rett utenfor inngangsdøren. Er du avhengig av bil er dette også en perfekt lokasjon med rikelig parkering i umiddlebar nærhet. Eiendommen har kantine med tilhørende møterom,  sykkelparkering og dusj/garderobe.

Som leietaker på Brynseng får dere tilgang til:

-FORSKJELLIGE PERSONALRESTAURANTER PÅ OMRÅDET
-MØTEROMSBOOKING
-SYKKELPARKERING
-GODE PARKERINGSMULIGHETER

Beliggenhet

Bygget ligger meget sentralt plassert på Brynseng. Eiendommen har en flott glassfasade vendt mot Østensjøveien. Bryn/Helsfyr området er et godt etablert kontorområde med ca. 5.000 virksomheter og mellom 15.000 og 20.000 ansatte.

Adkomst

Det er enkel adkomst med bil fra Ring 3 og E6, samt offentlig kommunikasjon som T-bane, buss og tog.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Brynseng T-banestasjon. T-banen bruker bare 8 minutter til Oslo sentrum. Det er også en egen bussholdeplass i tilknytning til stasjonen. Lokaltog fra Bryn Stasjon har toglinjer som går i både sør- og nordgående retning. Eiendommen er strategisk plassert mellom E6 og Ring 3 med enkel adkomst. Bilturen til Oslo sentrum tar under 10 minutter.

Innhold

Lokaene ligger i 3, 4 og 5 etg med direkte adkomst fra Østensjøveien. Lokalene er flekible med mange innredningsmuligheter. Store vinduflater og godt med lys.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode329950581
Sist endret24. nov. 2023 11:15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.