Bildegalleri

Filipstad Brygge - Spennende konsept søkes!

Kart med kartnålFilipstad Brygge 1, 0252 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
67 m²
Etasje
1.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel

Om eiendommen

Innhold

Filipstad Brygge forvandles og gateplan skal åpnes opp for publikumsrettede virksomheter. Har du lyst å være en del og av det nye bygulvet på Filipstad Brygge? Vi ser etter en aktør med et unikt konsept, som ønsker å etablere seg i hjørnelokalet mot torget på Filipstad Brygge.

Ved å etablere seg her, er du med på å utvikle det nye bygulvet, samt bli en del av det yrende folkelivet som Aker Brygge, Tjuvholmen og Filipstad har å by på.

Med ca. 15 millioner årlig besøkende til Aker Brygge, er dette en unik mulighet til å eksponere seg.

Vi er på utkikk etter et spennende konsept som kan være med på å sette Filipstad Brygge på kartet. Utleier er villig til å diskutere betingelser.

 

Jo bedre konsept, jo bedre betingelser. Ta kontakt for å pitche din ide!

 

Lokalet

Det aktuelle lokalet er plassert ved torget rett ved hovedinngangen til kontorbygget. Det er et hjørnelokale med store vinduer fra gulv til tak som gir meget god eksponering ut mot gateplan.

 

Om eiendommen

Filipstad Brygge består av 4 kontorbygg på ca. 60.000 kvm. Filipstad brygge 1 som utgjør 22.000 kvm har gjennomgått en større oppgradering og fremstår som et nybygg. Det er etablert ny hovedfasade, nye eksklusive kontorinnganger og nye tekniske anlegg.

Det er etablert en ny bedriftsrestaurant og cafe for byggets leietakere i første etasje, samt dusj/garderober, trimrom og sykkelparkering.

Det vil bli etablerert utadrettet virksomhet på gateplan, og vi har allerede på plass to frisører. I tillegg til fokus på utadrettet virksomhet og aktivitet på gateplan, har utearealet fått seg et løft. Det er tilrettelagt for bruk gjennom hele dagen, både for leietakere, og beboere i nærområde.

Eiendommen vil få energikarakteren A og sertifisert som BREEAM in use Excellent.

For mer informasjon se www.filipstadbrygge.no eller ta kontakt.

Gårdeier

Storebrand Asset Management AS er en av Norges største eiendomsforvaltere og forvalter eiendommer på vegne av Storebrand Livsforsikring og Storebrand Eiendomsfond Norge. Eiendomsavdelingen har 32 ansatte og tilbyr et komplett spekter av tjenester innenfor eiendomsforvaltning. Totalporteføljen er en av Norges største og består av ca. 1.100.000 kvm næringsareal. Rundt 60 prosent av porteføljen består av kontoreiendommer lokalisert i Vika/Aker Brygge, Oslo sentrum, Nydalen, Skøyen, Lysaker samt Bergen og Stavanger. Resterende andel består av større logistikkeiendommer, hotell og industrieiendom

Gårdeier

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode327522740
Sist endret15. mai 2024 01:50
ReferanseFilipstad Brygge

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.