Bildegalleri

Sentralt beliggende lokale til leie på Holmen i Oslo

Kart med kartnålLUFTFARTSVEIEN 18, 0770 Oslo
Leie pr. m²/år3 000 kr

Nøkkelinfo

Areal
31 m²
Etasje
2.
Byggeår
1950
Overtakelse
01.05.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Kombinasjonslokaler
Kontor

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Sentralt beliggende næringslokale til leie på Holmen i Oslo. Kort vei til buss og bane, og hyggelige leietakere i bygget.

Beliggenhet

Kort vei til både by og mark med attraktiv beliggenhet på Holmen. Populær Second hand butikk, frisør/neglstudio og trafikkskole i byggets første etasje, gjør at mange i nærområdet er kjent med bygget.

Adkomst

Næringslokale beliggende i 2. etg i Luftfartsveien 18, mellom Holmen og Hovseter på Oslo vest. Kort vei til Røa og svært sentralt med tanke på offentlig kommunikasjon slik som t-bane og buss. Gratis kundeparkering rett utenfor lokalene.

Standard

Arealet som leies ut ligger i 2. etasjen vendt ut mot Stasjonsveien. Det utgjør ca 30kvm netto. Inklusive andel fellesareal er det totalt 41,25 kvm (andel toalett/dusj og gangareal som deles). Det er ikke vann i lokalet, men det er vask og dusj i toalettrommet på gangen. Lokalene leies ut som de er, og evt oppgradering må gjøres på leietakers regning. Månedlig leie er kr 7750.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Visning

Ta kontakt for visning!

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode327515965
Sist endret17. apr. 2024 14:53

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.