Bildegalleri

Akersgata 34-36 - Moderne lokaler til leie i hjertet av Oslo

Kart med kartnålAkersgata 34-36, 0180 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
400 - 3 900 m²
Byggeår
1900

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Akersgata 34-36 er en moderne eiendom midt i sentrale Oslo. Med store vindusflater ut mot Akersgata og en beliggenhet rett ovenfor Stortinget T-banestasjon har eiendommen både unike profileringsmuligheter og tilgjengelighet. Nå som et av landest største mediehus forlater "avisgata" åpner det seg en unik mulighet til å sikre seg lokaler i et historisk bygg i et av Oslos mest pulserende kultur- og utelivesområder. 

Beliggenhet

Akersgata ligger i hjertet av Oslo og alle servicetilbud som restauranter, kaféer, handel, banker, postkontor, samt flere hoteller med gode kurs- og konferansefasiliteter ligger i umiddelbar nærhet, for ikke å snakke om Stortinget, Oslo S, Regjeringskvartalet, Høyesterett og Tinghuset. Det er kort vei til kollektivknutepunkter, hvor det går hyppige avganger med buss tog, trikk, t-bane og flytog.

Innhold

Eiendommen har store etasjeflater med god fleksibilitet til oppdeling for flere uavhengige leieobjekter. Lokalene fremstår lyse og moderne med muligheter for å tilpasses flere ulike arbeidsplasskonsepter. Det er benyttet gode materialkvaliteter på overflater som gir et solid inntrykk av lokalene.

Hovedinngangen er profilert med store dører og vindusflater, som gir en umiddelbar profileringseffekt ut mot Akersgata. Her finnes også egen personalinngang for ansatte og syklende kan trille rett inn i eiendommens felles sykkelparkering. I kjeller finner du garderobefasiliteter med håndkleservice, i umiddelbar nærhet til sykkelparkeringen.

Det er etablert bedriftsrestaurant og resepsjon i forbindelse med inngangspartiet. I kontoretasjene finnes attraktive møteromsfasiliteter og gode areal for kontorarbeidsplasser. Skulle det være behov for å avholde større konferanser, frokostseminar o.l finnes det gode muligheter for å leie saler hos Oslo Nye, som ligger vegg i vegg. 

På taket kan vi tilby en stor og attraktiv takterrasse med fantastisk utsikt i alle himmelretninger over Oslo sentrum. Et perfekt sted for lunsj eller arrangement!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode324384013
Sist endret15. apr. 2024 07:32
ReferanseFRH

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.