Bildegalleri

Attraktive kontorlokaler i Campus Ullevål, en del av Oslo Science City

Kart med kartnålSognsveien 72, 0855 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
400 - 16 500 m²
Overtakelse
Q2 2026

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Campus Ullevål er en del av innovasjonsdistriktet Oslo Science City, og markerer starten på et innovativt fagmiljø innen klima, energi, miljø, samfunnssikkerhet og infrastruktur.
Målet er å legge til rette for fremtidsrettet samarbeid, innovasjon, økt kompetanse innen ulike fagområder og deling av kunnskap. Campus Ullevål blir en HUB for klimatilpasninger og sirkulær økonomi i samarbeid med de sterkeste miljøene i landet som er en del av Oslo Science City, og skal sikre at verdensledende internasjonale krefter forenes i samarbeid med synergier innen fagene og andre innovative miljøer. Campus Ullevål skal være stort nok til at det er rom for kobling mellom elever, forskere, gründere, studenter og det etablerte næringsliv.
Som leietaker i Campus Ullevål blir du en del av et faglig miljø med vekt på mangfold, utvikling og kunnskapsutveksling.
NGI og NIVA leier ca. 50 prosent av bygget. Resten av arealene tilbys andre leietakere. 

Beliggenhet

Ullevål har gode transportforbindelser, med t-bane, flere buss- og trikkelinjer. Ullevål Stadion T-banestasjon ligger kun et steinkast unna og med banen ta det bare 10-15 min til sentrum.  Området har også god sykkelveiforbindelse.

Innhold

Campus Ullevål skal bli et høyteknologisk bygg med tydelig miljøprofil, rigget for å løse fremtidens utfordringer.
Campus Ullevål blir et fullservice bygg og får lyse kontorlokaler, coworking- fasiliteter og totalt 1500 arbeidsplasser. Avanserte laboratorier legger til rette for forskning, og store møterom og auditorium gjør bygget velegnet for arrangementer og konferanser. 
Bygget får også felles takterrasse og flere serveringssteder – inkluderer bistro og vinbar på gateplan. Deler av huset åpnes for publikum.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode321589908
Sist endret03. apr. 2024 01:50
ReferanseCampus Ullevål

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.