Bildegalleri

Energi- og havvindsenter på Lumber Teknopark.

Kart med kartnålLumberveien 21, 4621 Kristiansand S

Nøkkelinfo

Areal
7 436 m²
Bruttoareal
7 436 m²
Bruksareal
7 045 m²
Tomt
Eiet
Etasje
7.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Kort om eiendommen

Lumber Teknopark ligger i et spennende industrielt miljø i Vågsbygd like utenfor Kristiansand sentrum. Her er, og blir det næringsbygg for en attraktiv næringsklynge av kompetansebedrifter. Første byggetrinn på 9.000 m2 stod ferdig våren 2020 med Monter, Elkem og Rec Solar som største leietakere. I 2023 flyttet Nekkar, IOT Solution og Oskar Pedersen inn i et nytt bygg.

Nå planlegges neste byggetrinn, som består av 7.000 m2 BREEAM-sertifiserte kontor- og forretningslokaler fordelt på 7 etasjer. Ferdig utbygd vil Lumber Teknopark bestå av ca. 10.000 kvm forretningslokaler, ca. 38.000 m2 kontorbygg og ca 10.000 m2 lager.

Beliggenhet

Lumber ligger sentralt i Vågsbygd, kun fire km fra Kristiansand sentrum. Med firefelts vei nesten til tomtegrensen kjører man fra Kvadraturen på 5 minutter. Bussmetro betjener området gjennom busstopp i Lumber-krysset. Området har også god tilgjengelighet for gående og syklende, gjennom et godt utbygd nettverk av gang- og sykkelveier.

Med bil er det 19 minutter fra Kjevik Lufthavn, 19 minutter fra Mandal og 55 minutter fra Lyngdal.

Innhold

Er du på jakt etter nye kontorlokaler for maksimal trivsel i BREEAM-sertifiserte bygg? Bygg 5, Energi- og havvindsenter, i forlengelsen av bygg 4 på Lumber Teknopark blir et et spennende og toppmoderne kontorbygg.

1. etg vil bestå av kantine, verksted/lager/lab og auditorium for ca. 100 personer. I kantinen vil det også være tilrettelagt for mindre samlinger, seminarer o.l. Det er også planlagt et utvendig amfi med utsikt mot sjøen.

2. etg vil primært bestå av arealer for coworking. Her kan gründere, investorer, etablerte selskaper og små aktører møtes i et kreativt arbeidsfellesskap for å utveksle ideer, kunnskap og gjøre forretninger.

3.-7. etg er det planlagt fleksible kontorlokaler som kan tilpasses fra en til flere leietakere. Eiendommen skal bli et signalbygg og en spennende klynge for energi- og havind på Sørlandet. Klyngen skal samle de mest ambisiøse aktørene og tilrettelegge for verdensledende kompetanse! Et bærekraftig fokus skal skape ringvirkninger for bedrifter, mennesker og lokalsamfunnet. Bli en del av Vinde 360!

Det tas sikte på å lage tilrettelagte løsninger for virksomheter som ønsker å kombinere kontorfunksjoner med verksted og lager. Det blir parkeringskjeller under bygget, samt parkeringsplasser i front.

Vinde 360 et naturlig midtpunkt i et kommende industrieventyr. Potensielle leietakere er store industriaktører, lokale underleverandører, selskaper og organisasjoner innen energi og havvind, samt mennesker som vil jobbe med fremtidens energiløsninger!

Høres dette interessant ut? Ta kontakt i dag for mer informasjon eller et uforpliktende møte!

Se www.lumber.no

Standard

Meget god standard. BREEAM-sertifiserte bygg. Solcellepanel på tak.

Det er i prosjektet lagt vekt på en sirkulær og bærekraftig materialbruk, en stor fleksibilitet i planløsninger, og materialvalg er gjort med tanke på
ombrukbarhet. Interiøret i lokalene gir opplevelsen av åpenhet og tilgjengelighet, med utstrakt bruk av synlige treoverflater, tredetaljer og gjennomsiktige glassflater som filtrerer inn mye dagslys.

Utleiers krav til sikkerhet

Det må påregnes og stille bankgaranti eller depositum som sikkerhet for leieforholdet. Normalt utgjør garantisummen et beløp som tilsvarer ett års forpliktelser iht. leiekontrakt.

Parkering

God parkeringsdekning - parkeringskjeller og parkeringsplasser i front.

Diverse

Fasadens blåfarger skal gjenspeile det maritime og vinden. Fasaden kles med kjerneved av furu som påføres et strøk med mørk og lys blå tjærebeis. Kledningen bølger seg og danner et mønster lik striper i sand laget av vind eller vann.

Bygget planlegges med en bærekonstruksjon i limtre og massivtre; robuste trematerialer, sirkulære og regenerative organiske materialer, med lang varighet, som binder karbon og gir et lavt klimagassfotavtrykk.

Det er verdt å nevne at bygg 4 hadde et mål om å redusere klimagassutslippene med 30%, men har faktisk oppnådd en imponerende reduksjon på hele 53%! Dette skyldes i hovedsak bruken av tre som byggemateriale og den betydelig kortere byggetiden sammenlignet med tradisjonelle betong- og stålbygg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4204
Gårdsnr: 14
Bruksnr: 1992
Kommunenr: 4204
Gårdsnr: 14
Bruksnr: 109

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode321447638
Sist endret25. okt. 2023 13:54
Referanse1-0057/23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.