Bildegalleri

Kontorer for psykiatri / psykologi

Kart med kartnålUlvenveien 80, 0581 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
23 - 53 m²
Etasje
5.
Renovert år
2023
Overtakelse
ledig

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Heis

Om eiendommen

Vi har for utleie flotte helt nybygde flotte og lyse kontorlokaler spesielt tilpasset helserelatert virksomhet. Lydisolering dekker de krav som stilles til nettopp denne virksomheten. 
Lokalene ligger i samme bygg som Bjerke Bydel på Ulven.

Lokalene er bygget med tanke på et kontorfellesskap for 7 leietakere. Der deles det på venterom, kjøkken med spiseplass våtrom etc.
For tiden er det kommet på plass 4 psykiatere. Vi har derfor 3 kontorer ledig i fellesskapet.

Leietaker skriver egen leiekontrakt for kontoret, men deler på fellesrommene og kostnadene for disse.

Bygget inneholder forøvrig også Bydel Bjerke. Nabobygget huser NAV.

Norway

Vi skaper møteplasser som utgjør en forskjell i nabolagene gjennom bærekraftige og framtidsrettede kontorbygg, velfungerende kjøpesentre og levende bygulv. For å lykkes med dette er gode og fornøyde leietakere viktig. Vi skal se dem, forstå deres behov og levere mer enn forventet. Vår kunnskap om byutvikling skal bidra til å bygge framtidens samfunn, samtidig som vi skaper en mer sømløs hverdag for den enkelte.
Sammen skaper vi liv – der folk jobber og bor

Beliggenhet

Ulven er en helt ny bydel under utvikling. Her kommer det cirka 1600 boliger og 4500 arbeidsplasser. De første beboerne har allerede begynt å flytte inn, og du finner både en kafé og nærbutikk på Ulven torg. Det kommer store grønne gårdsrom, lekeplasser og en park – og alt dette kun ti minutter med T-bane fra Oslo sentrum.

Nærområdet

 1. Transport

  Både buss- og t-banestasjon Økern T er i gangavstand, og med t-banen tar det kun 10 minutter inn til Oslo sentrum. Du kan også sykle til sentrum på 15 minutter på nye sykkelstier. 

 2. Barnehager og skole

  Det er flere barnehager og skoler på Ulven. Rett i nærheten finner du Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole.

 3. Butikker

  På Ulven fnner du en dagligvarebutikk, kafeer, apotek, frisør, klesforretning og hundebutikk. En kort kjøretur unna finner du Alna Senter, med et godt utvalg av butikker og spisemuligheter.

 4. Kultur

  I Ulvens egen kunstnerbolig kan du både oppleve og kjøpe kunst fra galleriet. Tårnet Kulturarena byr på bar og festlokaler, og huser ulike typer arrangementer. På Økern finner du Kloden teater, som åpner for fullt i 2025.

 5. Tilbud

  Det er kort vei til kulturtilbud i alle retninger, bare en kort gå- eller t-banetur unna. På Valle Hovin idrettspark er det flere fotballbaner, og på kulturhuset Kanonhallen på Løren kan små og store oppleve kunst og teater. Er du OBOS-medlem får du også rabatter.

 6. Friomrområder

  Hovindammen ligger rett ved Valle Hovin idrettspark. Det etableres også to store parker, perfekt som møteplass for sosialt samvær eller ro fra bylivet. 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 130

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode321362055
Sist endret24. mars 2024 02:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.