Bildegalleri

Persveien 26 - Miljøbygg med høy standard

Kart med kartnålPersveien 26, 0581 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
736 m²
Etasje
3.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Velkommen til Persveien 26

Vi har gleden av å kunne tilby moderne kontorlokaler i Persveien 26. Bygget ble oppført for Loomis i 2018, og holder en meget høy teknisk standard. Byggets fasade skiller seg ut med sitt tidløse og moderne design. Eiendommen er oppført etter miljøklassifiseringen BREAM_NOR Very Good. Bygget er på totalt ca. 7245 kvm.

 

Ledige lokaler

3. etg: ca. 736 kvm BTA

Lokalet er inndelt med cellekontorer og teamkontorer, flere møterom i forskjellige størrelser, en innbydende sosial sone like ved inngangen, samt et praktisk minikjøkken. Vi tilbyr også muligheten til å leie lokalet delvis møblert med gode kontormøbler. Møterommene er utstyrt med moderne utstyr og klare for bruk.

Lokalet har store gode vindusflater og god takhøyde som skaper et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Masse naturlig dagslys kombinert med den gode takhøyden skaper en luftig og god atmosfære. Bygget er utstyrt med utvendig screens.

I toppetasjen er det felles personalrestaurant samt sosial sone. Her har man også en tilhørende stor møblert terrasse som kan benyttes til arrangementer med de ansatte eller kunder.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Ulven med øyeblikkelig nærhet til E6 og Ring 3 som tar deg raskt i alle retninger. Det er gangavstand til Haraldrudveien busstasjon med buss linje 100 og 68. Det er ca. 14 min gange og 5 min med sykkel/sparkesykkel til Økern T-banestasjon, som har flere linjer og som tar deg raskt inn til Oslo sentrum.

Det er store planer for området i tiden fremover og målet er skape en grønn og attraktiv bydel.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 131
Bruksnr: 29

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode319585278
Sist endret18. juni 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.