Bildegalleri

Inaktiv

Moderne fasiliteter i et miljøvennlig bygg - Strategisk plassert på Kjørbekk

Kart med kartnålBedriftsvegen 58, 3735 Skien

Nøkkelinfo

Areal
500 - 2 800 m²
Byggeår
1970
Renovert år
2013

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Vi får nå ledig ved årsskiftet omtrent 1 500 m2 kontorareal i vårt "grønne" bygg midt i kjernen av Kjørbekk. I tillegg huser bygget en grossit som disponerer rundt 1 400 m2 lager.

Arealene i kontordel kan tilpasses helt etter behov og består i dag av åpent kontorlandskap, cellekontorer, møterom, kjøkken, toaletter/dusj, treningsrom og lettere lagerrom. Kontorlokalene fremstår som lyse og moderne i alle soner, i tillegg til at du her forsyner deg av egenprodusert energi fra byggets tak (solcelleanlegg). 

Dersom din bedrift kunne sett for seg et sted mellom 500 - 1 500 m2 ønsker vi å høre fra dere. Ta gjerne også kontakt dersom dere har et større arealbehov som ikke bare består av kontorbruk, ettersomvi liker å jobbe med alternativer og finne en riktig tilpasning for din virksomhet.


Beliggenhet

Eiendommen ligger praktisk til midt i hjertet på Kjørbekk handelsområde, midt mellom Porsgrunn og Skien sentrum.

Andre relevante avstander:

Torp Flyplass - 51 km (49 min)
Porsgrunn - 6,8 km (12min)
Oslo - 163 (2t 15min)
Kristiansand - 177 km (2t 15 min)

Standard

Lokalene fremstår moderne og består av 1 500 m2 kontorareal, i tillegg til første etasje som inneholder omtrent 1 400 m2 lager som i dag disponeres av en grossist.

Næringsbygget ble rehabilitert i 2012/2013. Videre har vi i 2022/2023 byttet hovedtavle, installert energiovervåking, utskiftet belysning til LED og montert solcelleanlegg på taket. Bygget har således et redusert energibehov i tillegg til egenproduksjon av strøm.

I dag scorer bygget høyt på energiklasse og har en grønn profil.

Dette er i samsvar ved vårt fokus på å ha høyst moderne og miljøvennlige bygg for våre leietaker, som sikrer en god totaløkonomi gjennom redusert nivå på felleskostnadene og fremstår som svært attraktive.

Innhold

Lokalene består av en kombinasjon mellom stort åpent landskap, 10 cellekontor, 2 kjøkken, 4 møterom, toalett fasiliteter,lagerrom, treningsrom samt en lounge.

Adkomst til kontorlokalene er via et innbydende inngangsparti opp trapp til 2. etasje på nordsiden av bygget, eventuelt via sørsiden av bygget. I tillegg inneholder bygget en person-/vareheis.

Lokalene har fleksible arealer hvor tilpasninger kan gjøres etter avtale.

Leietaker vil kunne disponerer omtrent 30-35 biloppstillingsplasser på byggets tomt. Er det videre behov kan dette avklares med oss før kontraktsinngåelse.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode319402274
Sist endret12. sep. 2023 17:05

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.