Bildegalleri

Kun 1 næringslokale igjen for leie i nye Marvika Torv på Lund! Egnet som butikklokale.

Kart med kartnålIndustrigata 1, 4632 Kristiansand S

Nøkkelinfo

Areal
200 m²
Bruksareal
200 m²
Tomt
Eiet
Etasje
1.
Byggeår
2021

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel

Kort om eiendommen

Forretningslokalene i 1. etg på Marvika Torv er en del av det første store område som transformeres på Lund; fra industri til bolig og næring.

Marvika Torv består av ca. 150 boliger fordelt over 7 etasjer og en attraktiv 1. etg med dagligvarebutikk, apotek, bakeri, restaurant, frisør m,m., samt innvendig og utvendig torv og eget parkeringshus.

Til næringsdelen hører eget parkeringshus med enkel adkomst og arealene er omkranset av Østre Ringvei, Inustrigata og Marviksveien. Daglig passerer omlag 6000 biler i Østre Ringvei. De aktuelle lokalene har god eksponering mot hhv. Industrigata, Marviksveien og innvendig torv.

Lund er fra før den mest folkerike bydelen i Kristiansand etter Vågsbygd, med ca 15.000 innbyggere. Det er et stadig voksende og populært, sentrumsnært område som kommer til å bli mer og mer attraktivt i tråd med den transformasjonen som nå skjer til bolig og næring. Her er godt utviklet kollektivt tilbud, umiddelbar nærhet til badeplasser, båthavn, turområder, barnehager, grunnskole og idrettsanlegg.

Beliggenhet

Marvika Torv utgjør en viktig del av det som blir nytt bydelssenter for Lund. Fra før er det hele 4 store dagligvarebutikker (Coop Extra, Coop Mega, Rema 1000 og Kiwi) i området, med til sammen ca 2,4 mill kunder per år. Innenfor en kjøreavstand på 10 minutter har man mer enn 30.000 innbyggere og svært mange av disse har allerede et handlemønster innom Lund på vei til/fra jobb for å gjøre unna dagligvarehandelen m.m. Europris, Plantasjen og Sats Treningsenter er også blant aktørene i umiddelbar nærhet.

Innhold

På Marvika Torv har vi 1 ledig lokale:

Lokalet som kan bli ditt er ca. 200 kvm, ligger vegg i vegg med Edgars og kan fortsatt innredes etter eget ønske. Lokalet kan tilpasses og deles i to, ved behov. Lokalt passer fint til f.eks. blomster og noe innenfor hus/hjem/interiør eller tjenesteytende virksomhet.

Coop Extra, Vitus Apotek og Komponisten frisør er blant de øvrige leietakerne som er på plass. Videre er det parkering under tak rett utenfor inngangsdøra og et hyggelig torv midt i det lille butikksenteret.

I sommerhalvåret kan det være mulighet for vare-eksponering på torvet utendørs - tilrettelagt med hyggelige grøntarealer ut mot Marviksveien. Videre er det både felles kundetoaletter og felles fasiliteter for ansatte, slik at man slipper å sørge for dette i eget areal.

Lokalene bør sees - ta gjerne kontakt for visning eller et uforpliktende tilbud!

Standard

Meget god standard og fleksible lokaler. Leietaker kan påvirke tilpasninger.

Utleiers krav til sikkerhet

Det må påregnes og stille bankgaranti eller depositum som sikkerhet for leieforholdet. Normalt utgjør garantisummen et beløp som tilsvarer ett års forpliktelser iht. leiekontrakt.

Parkering

Kundeparkering under tak, inntil 45 minutter gratis.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4204
Gårdsnr: 152
Bruksnr: 431

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode318711897
Sist endret13. juni 2024 11:22
Referanse1-0043/20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.