Bildegalleri

Lillestrøm - 2 Attraktive Næringslokaler rett ved kino til leie - Midt i Lillestrøm Sentrum

Kart med kartnålGjerdrumsgata 20, 2000 Lillestrøm

Nøkkelinfo

Areal
95 - 110 m²
Bruksareal
100 m²
Tomteareal
2 885 m²
Etasje
1.
Kontorplasser
0
Byggeår
2022
Overtakelse
15.04.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Andre

Fasiliteter

Alarm

Om eiendommen

Fagerborgkvartalet byr på en herlig atmosfære rundt et innbydende atrium og tilbyr 145 moderne, lettvinte og funksjonelle leiligheter med variasjon i størrelse og design. I tillegg inneholder første etasje næringslokaler som bidrar til et pulserende miljø i og rundt kvartalet.

Har du drømt om å åpne din egen butikk, salong, klinikk, kafé, restaurant eller lignende? Da er dette en unik mulighet for deg. Våre lokaler har en tiltalende og åpen fasade som gir utmerkede muligheter for å profilere ethvert konsept.

Lokalene befinner seg i første etasje med inngang fra gateplan, og nyter godt av betydelig eksponering mot hovedgaten. Ett av lokalene har også inngang fra bakgaten som fører mot Odeon kino, noe som gir ekstra fleksibilitet og tilgjengelighet.

Det minste tilgjengelige arealet er på ca. 110 kvm BTA, mens det største strekker seg til 250 kvm BTA.

Offentlig transport er tilgjengelig rett i nærheten, med kun fem minutters gange til Lillestrøm bussterminal og togstasjonen. Bussholdeplassen ligger rett utenfor lokalene.

Er du interessert i å utforske denne sjeldne muligheten nærmere? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Beliggenhet

Fagerborgkvartalet er bygget på tomten til historiske Fagerborg Hotell og ligger 9 minutters gange fra Lillestrøm togstasjon. Lillestrøms Torv og den sjarmerende gågaten ligger kun 4-5 minutter gange unna Fagerborgkvartalet og byr på et stort og variert utvalg av både butikker, helsetilbud, bibliotek, kino, cafeer og restauranter, og ikke minst hyggelige aktiviteter og by arrangementer.Lillestrøm er en kulturby som kan skilte med mange arrangementer hvor kanskje Nebbenfestivalen er den mest kjente. Her har mange store nasjonale og internasjonale artister stått på scenen, og det er alltid topp stemning. Norges største gratis byfestival avholdes i juni, og her er hele næringslivet også med og skaper god stemning. I tillegg har Lillestrøm Kultursenter et program som overgår mange andre større byer, og det er det alltid noe for enhver. Odeon kino, rett rundt hjørnet for Fagerborgkvartalet, er en moderne kino, og viser det siste innen film.I Fagerborgkvartalet vil du bo rolig, men meget sentralt til i overgangen mellom Lillestrøm sentrum og villabebyggelsen. Du får tilgang til alt en småby kan tilby kun få minutters gange fra egen bolig. Meny Lillestrøm ligger 150 meter fra boligen, i tillegg til Chi Restaurant & Bar og Vinmonopolet. Jobber du i Oslo, rusler du til toget som bringer deg inn til storstaden på 10 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, tar toget kun 12 minutter til Oslo Lufthavn.Med andre ord har du tilgang til Oslo og resten av verden kun 15-20 minutter fra egen bolig. Da kan du fint sove litt lenger om morgenen, eller starte dagen med en deilig cappuccino og en croissant på en av de hyggelige caféene i nærheten før du drar på jobb - bedre blir det ikke.På kvelden kan du nyte et deilig måltid og et godt glass vin på et av Lillestrøms mange hyggelige utesteder - kun en "tøffeltur" unna. Eller du kan sette deg på sykkelen og sykle en liten kveldstur langs elva en deilig sommerdag når fuglene kvitrer sin kveldssymfoni og naturen går til ro.

Adkomst

Seksjonene har direkte adkomst fra gaten, se vedlagte kart.

Innhold

  • Areal: ca 80-100 kvm BTA
  • Planløsning: åpen og fleksibel
  • Fasade: store vinduer 
  • Eksponering: fantastisk eksponering gjennom store vindusflater langs fasaden mot storgata. 
  • Åpning: Tilgjengelig nå. 
  • Mulighet for utsalgsareal langs fasaden
  • God eksponering ut mot publikum
  • Gangavstand til alt av fasiliteter
  • Gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon

Visning

Etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Storaker Eiendom AS

VELKOMMEN TIL STORAKER EIENDOM

Annonseinformasjon

FINN-kode318253836
Sist endret31. mai 2024 01:50
ReferanseFagerborg Lillestrøm Sentrum.

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.