Bildegalleri

Flotte kontorer i Riftbygget, Majorstuen

Kart med kartnålSørkedalsveien 8, 0369 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
6 - 150 m²
Etasje
972.
Byggeår
2016
Renovert år
2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

I Rift Bygget, ar vi ledige plasser for små og mellomtore bedrifter  for 1 pers. til 30 + pertsoner i både lukkede kontorer og åpent landskap. Vi disponerer  9. etg, , 7. etg og 2. etg.

I i 2. etg. er hovedsakelig mindre IT-bedrifter, mens det er litt forskjelige bransjer i 7. og 9. etg.  

Lyse fine ferdig innredede kontorer, resepsjon, kantine, eksklusive møterom, sykkelparkering og takterrasse med fantastisk utsikt utover byen og fjorden for å nyte lunsjen eller for sosiale arrangementer. Vi sørger for hyggelige leietagere som passer sammen og som ønsker ro, orden og et hyggelig, sosialt samvær. 

Ellers har vi også noen ledige plasser i våre flotte kontor i Bogstadveien eller på Solli plass,Inkogitogata 33, se vår nettside www.sharespaces.no. Der har vi 3D visning av noen av kontorene  og oversikt over våre andre lokasjoner.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring; Andreas mob 474 00 125 

Rift bygget er Breeam sertifisert

Rift bygget ble bygget i 2016 og har en høy Breeam sertifisering hva gjelder bærekraft. Gode luft og aircondition anlegg er viktig for å gi gode arbeidsforhold!

Beliggenhet

Rift bygget ligger sentralt til på Majorstuen med kort vei tilt-bane, buss og trikk. Gåavstand til Bogstadveien, Vigelandsparken og Frognerbadet.
Bygget kan skilte med en av de fineste takterrasser hvor lunsjen kan inntas i sommerhalvåret med utsikt utover byen og fjorden.

Adkomst

Kort vei, ca 2 min, til til Majorstuen T-bane stasjon, diverse busslinjer og trikkeholdeplass. Alle T-baner passer Majorstuen og det tar kun 4 min til Nationaltheatret stasjon for flytoget eller andre tog og bussforbindelser.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode315127749
Sist endret15. juni 2024 17:30
ReferanseAndreas

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.