Bildegalleri

Inaktiv

Haugan Næringspark | Planlagt kombinasjonsbygg til leie | Tilpasses leietaker

Kart med kartnålHauganveien 293, 3178 Våle

Nøkkelinfo

Areal
3 000 - 8 000 m²
Tomteareal
10 800 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Garasje/Parkering
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Om eiendommen

Planlagt kombinasjonsbygg til leie med sentral beliggenhet i Tønsberg kommune

Haugan Næringspark har i samarbeid med SPIR arkitekter skissert et nytt kombinasjonsbygg bestående av kontor og lager/verksted. Bygget har et skissert fotavtrykk på 3.420 kvm, og man har mulighet til å bygge i to etasjer, inntil 12. meter høyde. Tomten er ca. 10.800 kvm, og det er lagt opp til romslige utenomhusarealer til parkering og manøvrering av lastebiler.
Det er foreløpig ikke søkt om byggetillatelse, da det er ønskelig å finne en eller flere leietakere som kan sette sitt preg og utforme bygget etter eget behov. Bygget vil ha en prima beliggenhet ved siden av Aditro logistics, godt synlig i første rekke langs veien.
Eiendommen er i dag regulert til industri, produksjon, lager og verksted med tilhørende funksjoner.
Næringsområdet er i vekst, og tomtene rundt er i byggeprosess eller i planleggingsfase for bebyggelse. 

Regulering

Tomten er regulert til industri, produksjon, lager, kontor og verksted, og utnyttelsespotensialet for bebygget areal er på 55 % (BYA). Maksimal byggehøyde er 12 meter.
Gitt nødvendige tillatelser fra kommune og nærområde, har næringsparken et betydelig vekstpotensial, noe som gjør det mulig for etablerere å utvide virksomheten sin i fremtiden.

Beliggenhet

Haugan Næringspark er et stort næringsområde i vekst, og ligger like ved Kopstadkrysset, langs E18 i Tønsberg kommune. Det er enkel adkomst fra E18, med av- og påkjøring i både sydgående og nordgående retning, med kort avstand til knutepunkter som Oslo, Drammen, Sandefjord og Larvik. Det jobbes det med å etablere en ny godsterminal på Kopstad, som vil bli et sentralt knutepunkt innen gods, service og logistikk. Denne skal betjene gods og varestrømmer, men også fungere som verksted og lageraktiviteter for virksomheter med tilknytning til jernbanen. Haugan Næringspark ligger ca. 3 minutters kjøreavstand fra den nye godsterminalen.

  • Les mer om prosjektet her: https://www.oslofjordlogistikk.no/

Reiseavstander:

  • Oslo – 54 minutter
  • Drammen – 30 minutter
  • Tønsberg – 20 minutter
  • Larvik Havn – 35 minutter
  • Horten – 15 minutter
  • Borgeskogen - 20 minutter

Adkomst

Det er godt tilrettelagt for tungtransport til næringsparken med nyere vei, samt gang- og sykkelsti frem til området. Bygget vil ha en prima beliggenhet med enkel adkomst ved siden av Aditro logistics.

Standard

Lokalene kan tilpasses leietakers behov ved en felles utarbeidet kravspesifikasjon. Mulighetene er mange, så her har man en fordel ved å komme inn tidlig i planleggingsfasen. 
Bygget kan BREEAM sertifiseres, og det legges derfor vekt på bærekraftige tekniske løsninger som reduserer energikostnader.

  • Innovative, solide og bærekraftige løsninger
  • Bygget kan BREEAM sertifiseres
  • Effektiv logistikk

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 716
Gårdsnr: 322
Bruksnr: 2

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Haugan Næringspark AS

I hjertet av Vestfold

Annonseinformasjon

FINN-kode308949872
Sist endret04. juni 2024 19:41

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.