Bildegalleri

Inaktiv

Nytt og moderne lager-/industrilokale - innflyttingsklart i juni 2023.

Kart med kartnålMustadbakken 3, 5355 Knarrevik

Nøkkelinfo

Areal
600 - 1 500 m²
Etasje
1.
Overtakelse
Q2 2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

I Mustadbakken, like over Sotrabroen, er Sigba Eiendom i ferd med å føre opp et nytt og moderne lagerbygg. Takhøyden vil være ca 5,5-6,0 meter, og det blir god logistikk med kjøremønster og -porter på eiendommen. Her har vi ledig opptil ca 1500 kvm, og ferdigstillelse er estimert til Q2 2023. Leietaker vil ha tilgang til garderober og wc, samt nabobyggets kantine.

Området har stor kaiplass med dypvannskai, og det er mulig å leie både kaifront og kaiplass dersom ønskelig. Kaien er godkjent til ISPS-bruk.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det er ønskelig med en visning på eiendommen og anlegget.

Beliggenhet

Nybygget vil ha en strategisk god plassering til innfartsåren mot Bergen sentrum og videre ut i Øygarden kommune. Med nye Knappetunnelen kommer en seg også raskt til Kokstad/Sandsli og Bergen syd. Det er umiddelbar nærhet til Straume sentrum med alle nødvendige fasiliteter og funksjoner.

Det er kort avstand til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til og fra områder både i Bergen og på Sotra. Det nye Sotrasambandet kommer like ved, og vil gjøre transport til og fra området enda mer effektivt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4626
Gårdsnr: 40
Bruksnr: 1

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode307391463
Sist endret16. juni 2023 07:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.