Bildegalleri

Avant - regionens beste arbeidsplass

Kart med kartnålJåttåvågveien 10, 4020 Stavanger

Nøkkelinfo

Areal
100 - 40 000 m²
Kontorplasser
2000
P-plasser
562
Byggeår
2013
Renovert år
2025
Energimerking
C - Lysegrønn
Overtakelse
Q2-Q4 2025

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Intro
Avant er et kontorbygg på ca 40,000m2 som ble bygd i 2013. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet, i regionens mest moderne bydel Hinna Park. Avant er allerede i dag en av regionens mest moderne kontorbygg, men gårdeier vil revitalisere bygget ytterligere, med blant annet publikumsrettede tjenester, restauranter, bakeri, bar, fritidsaktiviteter mm. Avant kombinerer teknologi og natur, ved å bruke innovative biomaterialer og progressive teknologiske løsninger for å skape en levende kjerne og fellesareal.

Beliggenhet

Hinna Park er i ferd med å bli regionens nest største knutepunkt hvor tog og buss går rett utfor døren . Den nye bussveien vil ta beboere og arbeidstakere raskt mellom Stavanger og Sandnes, samt at det kommer en dedikert bussvei til Ullandhaug. Bygget har et parkeringsanlegg med 562 plasser, og har kanskje regionens beste beliggenhet i forhold til profilering.

Innhold

Avant tilbyr både en-bruker og flerbruker kontoretasjer fra 1,000m2 - 40,000m2.

Bygget består av 8 plan på opptil 6, 663m2 pr plan, og tillater ulike former for moderne arbeidsstiler, inkludert aktivitetsbaserte konfigurasjoner, fleksible områder, moderne teknologiske løsninger og enkel flyt mellom arbeidssoner. Dette lar bedrifter tilby arbeidsplasser som passer best for deres kultur, ambisjoner og svarer til ansattes behov. 

Fokus På Ansatte
Avant setter bedriftens ansatte i fokus med å tilby en rekke fritidstilbud, helsetjenester og samarbeidsarealer som vil bidra til økt produktivitet, engasjement og trivsel. Alle ansatte vil få tilgang til en Avant app som viser bl.a. informasjon om bygget, arrangementer, kontaktinformasjon og deres leietakerhåndbok. I tillegg kan appen brukes for å booke møterom, betale for byggets tjenester og bestille mat og drikke.


ESG
Avant er i ferd med å bli sertifisert som BREEAM Very Good. Revitalisering av eksisterende bygg som Avant unngår miljøpåvirkningene fra rivning og bygging, inkludert avfallsproduksjon, transport og ressursutarming. Avant vil tilby en fremtidsrettet og bærekraftig kontorløsning for deres bedrift.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 16
Bruksnr: 1480

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode307206318
Sist endret23. juni 2023 09:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.