Bildegalleri

Øvre Slottsgate 25 - kontorlokaler midt i Eger-kvartalet

Kart med kartnålØre Slottsgate 25, 0250 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
290 - 600 m²
Bruksareal
450 m²
Etasje
23.
Kontorplasser
1015
Byggeår
1900
Renovert år
2023
Energimerking
C - Gul
Overtakelse
etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition

Om eiendommen

Øvre Slottsgate 25 er en klassisk bygård over fire etasjer, midt i Oslo sentrum. Hver etasje har god takhøyde og store, klassiske vinduer ut mot Øvre Slottsgate. Lokalene har også vinduer inn mot et felles atrium. Eiendommen har god adkomst via et nytt inngangsparti som er under rehabilitering. Kontorlokalene i andre og tredje etasje egner seg godt for både cellekontor og åpent landskap:

 

2. etasje: Ledig kontorlokaler, ca. 290 kvm BTA

3. etasje: Ledig kontorlokaler, ca. 310 kvm BTA

Beliggenhet

Kontorene ligger i Promenaden-distriktet, med kort vei til alt man trenger. Dette er et område med mye liv, og som huser mange små og store spennende virksomheter. Som en del av leietakermiljøet i Promenaden får en blant annet tilgang til en rekke spesielle tilbud og tjenester.

Adkomst

Lokalene ligger i et kollektivt knutepunkt, med kort vei til både T-bane, trikk, buss og tog. Stortinget T-banestasjon ligger ca 2 minutters gange unna.

Standard

Arealene pusses opp i tråd med dagens forskrifter, Promenadens leveringsstandard og i henhold til de behov leietaker har.

Innhold

Lokalene har en rektangulær utforming som gir muligheter for både for kontor og åpne arbeidsplasser. Leietaker kan være med på å utforme lokalet i samarbeid med Promenaden og våre interiørarkitekter iark.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode305364349
Sist endret24. mai 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.