Bildegalleri

NYDALEN | Gullhaug Torg 5 | Innflyttingsklart nybygg med førsteklasses fasiliteter | I hjertet av Nydalen

Kart med kartnålGullhaug torg 5, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
318 - 1 727 m²
Etasje
2.
Byggeår
2022
Overtakelse
Fleksibelt

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Nybygget Gullhaug Torg 5

Velkommen til Gullhaug torg 5 - et ultimat fullservicebygg sentralt i Nydalen.  Bygget stod ferdig høsten 2022, og tilbyr et førsteklasses arbeidsmiljø.

Byggets førsteetasje er et klimatisert landskapsrom, og er utformet som en stor piazza med en behagelig atmosfære.  I denne etasjen er det både felles resepsjon, møteromssenter, sosiale soner med blant annet shuffleboard og en stor innbydende personalrestaurant. Restauranten tilbyr et rikt utvalg av varme og kalde retter. Arealet er innredet med forskjellige soner som også kan brukes til uformelle møte- og arbeidssteder igjennom dagen.

I byggets underetasje finnes innbydende garderobefasiliteter, romslig sykkelparkering samt servicestasjon for sykler.

Største leietaker i bygget er Crayon, og vi kan nå tilby én eller flere selskaper å ta del i det gode arbeidsmiljøet som tilbys i Gullhaug Torg 5.

Lokalene

Vi kan tilby inntil 1.727 m² i én etasje.  Arealet kan enten leies i sin helhet, eller deles opp for flere leietakere. Kontorlokalene fremstår som meget innbydende med god takhøyde og store vinduer fra gulv til tak – noe som gir et åpent og behagelig arbeidsmiljø. Dette er lokaler som vil imponere både ansatte og besøkende. Se også plantegningen i bildekarusellen øverst i annonsen.


Alle fasiliteter tilgjengelig

  • Resepsjon
  • Møteromssenter
  • Personalrestaurant
  • Sosiale soner m/ shuffleboard
  • Dusj og garderober
  • Sykkelparkering
  • Parkering


Miljø og bærekraft

Eiendommen ble oppført i 2022, og innehar ypperlige miljøsertifiseringer.
Det er også installert solceller på taket som forsyner eiendommen med fornybar energi.

  • BREAAM-NOR Excellent
  • Energiklasse A (mørkegrønn) 


Beliggenhet

Med sin ideelle plassering mellom Oslo sentrum og den flotte Marka, er Nydalen et pulserende og innovativt forretningsområde som tiltrekker seg en lang rekke selskaper og bransjer.

Nydalen innehar et meget godt kollektivtilbud, inkludert T-banestasjon som ligger ca. 4 minutters gange fra eiendommen. Buss nr. 30 og 37 stopper like ved t-banestasjonen, og Nydalen Togstasjon ligger ca. 5 minutts gange fra adressen.  I tillegg har Nydalen enkel tilgang til E6 og Ring 3, noe som gjør det til et praktisk sted å komme seg ti og fra med bil.

Nydalen er også kjent for å være et miljøvennlig område, og det er en stor satsning på bærekraftig utvikling og grønn transport. Her finner du blant annet sykkelveier, elbil-ladestasjoner og enkel tilgang til bysykler, alt for å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg i hverdagen.

 

Visning

Ta kontakt med megler for mer informasjon om lokalene eller å avtale visning.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode300599361
Sist endret17. juni 2024 10:44

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.