Bildegalleri

VIKA / CBD- Lyse lokaler med svært god beliggenhet. Gode fellesfasiliteter

Kart med kartnålMunkedamsveien 35, 0250 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
931 m²
Etasje
2.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

  • Meget sentral og attraktiv beliggenhet i Vika/CBD rett ved Aker Brygge
  • Buss, trikk og båt rett ved
  • Flytog og jernbane 5 min unna
  • Lyse lokaler som tilpasses leietakere
  • Møterom og fint inngangsparti, samt tekjøkken
  • Innendørs og utendørs sykkelparkering
  • Nylig oppgradert garderobe og dusj
  • Ny flott personalrestaurant med tilhørende møterom

Munkedamsveien 35 er oppført i 1934 etter tegninger av arkitektene Aasmund Kolseth og Edgar Martin. Bygningen er V -formet og betår av to fløyer som henger sammen i fronten med fasade og inngangsparti mot Munkedamsveien. Området er et av Oslos mest attraktive kontorområder med kort vei til det meste. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i Vika CBD, i ett av Oslos beste områder. Det er kort vei til Vika Terrassen, Via, Karl Johans gate og Nationaltheatret stasjon. Bygget ligger fritt til på hjørnet av Munkedamsveien og Cort Adelers gate med god eksponering. I umiddelbar nærhet finner du frisør, butikker, cafeer, restauranter og hyggelige omgivelser.
Alle servicetilbud i umiddelbar nærhet, deriblant Aker Brygge og Tjuvholmen, samt Vika og Via. Her finnes bla. dagligvarebutikk, kaffebarer, blomsterbutikk, Illums og vinmonopol og parkeringshus med bilpleie.

Adkomst

Gangavstand til alle offentlige kommunikasjonsmidler. Holdeplass for buss, trikk og taxi innen 2 min. gangavstand fra inngangsdøren.
5 min. gangavstand til Nationaltheatret stasjon med fly/flytog og alle T-banelinjer samt øst/vestgående bussforbindelser. Eiendommen er beliggende ved selve innfartsåren til sentrum vest, ved krysset mellom Munkedamsveien, Cort Adelers gate og Dokkveien, og er lett tilgjengelig med adkomst fra E18. 

Innhold

Vi har kun en etasje ledig på denne eiendommen. I bygget finner du blant annet leietakere som Helly Hansen, March First og HTH. 
Lokalet er på 931 kvm. Per i dag er det inngangsparti/resepsjonsområdet, kontorer, noe åpent landskap, møterom i ulike størrelser og tekjøkken. 
Dette tilpasses nye leietakere og man kan velge oppgradering fra lett til mer. 
Lokalet har utsikt mot Nasjonalmuseet, Munkedamsveien og mot Vika.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

KLP Eiendom Oslo AS

Øyvind Oxholm Mesingset

Direktør for Marked og utleie

Ingrid Julie Koppang

Utleiemegler

Annonseinformasjon

FINN-kode300232707
Sist endret14. mai 2024 06:46
Referanselel

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.