Bildegalleri

Flott forretningslokale sentralt på Tøyen Torg

Kart med kartnålHagegata 24, 0653 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
140 - 500 m²
Etasje
1.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel

Om eiendommen

Sentralt på Tøyen Torg har vi et flott forretningslokale som ønsker seg en ny driver som kan bidra til å skape liv, service og gode kjøpsopplevelser for de som bor, ferdes og jobber i området i og rundt Tøyen.

Vi kan tilby et hjørnelokale på ca 200 kvm med fantastisk eksponering mot torget og mulighet for eget lager i underetasjen på 174 bta.

I tillegg blir nabolokalet på 139,7 kvm ledig. Dette lokalet kan enten leies som eget lokale eller slås sammen med hjørnelokalet som tilsammen da blir ca. 340 kvm på gateplan + kjeller/lager på ca. 175 kvm.

Her er det mange muligheter for å skreddersy lokalet etter dine ønsker og drømmer.

Hvem passer dette for:

Lokalet er helt perfekt for deg som ønsker å drive forretning i et travelt område. Tøyen Torg har i dag flere ulike forretninger og servicekonsepter, men det er rom for flere. Du har med dette lokalet mulighet til å sette ditt preg på både området og forretningen med skreddersydd profilering og innredning.

Lokalet er ikke egnet for servering eller restaurantdrift.

Travelt nærmiljø

På Tøyen er det mange som bor, jobber og går på skole. Kolonialgiganten Oda har blant annet flyttet hovedkontoret sitt til Tøyen. NRK, med alle sine ansatte vil om noen år få sitt hovedkontor på toppen av Tøyenparken. Den potensielle kundemassen er derfor stor, med både unge, voksne og eldre som frekventerer i området hver dag.

Tøyen T-banestasjon ligger i umiddelbar nærhet hvor alle t-banens linjer går. For mange som går til og fra T-banen hver dag vil veien over torget og butikklokale i Hagegata 24 være en naturlig vei.

 

Hva befinner seg på Tøyen torg

Det er en stor variasjon av tilbud på torget, med blant annet:

-          Backstube

-          Boots apotek

-          Deichmanske Bibliotek og Biblo Tøyen

-          Blomsterbutikk

-          Baker Norby

-          Bokhandel

-          Kiosk

-          Rema 1000

-          Wasabi Sushi

-          Sayso frisører

-          Diverse restauranter og caféer

Velkommen til visning!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Entra ASA

Kontakt oss:

Annonseinformasjon

FINN-kode299232136
Sist endret18. apr. 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.