Bildegalleri

Karl Johans gate 13 - Lyse lokaler i Oslos mest fremtredende gate

Kart med kartnålKarl Johans gate 13, 0154 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
313 m²
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Karl Johans gate 13 er en kvalitetseiendom i Oslos mest fremtredende gate. Eiendommen har et særegent inngangsparti, med inngang fra både Stortorvet og Karl Johans gate. Byggets sentrale beliggenhet gjør det meget lett for ansatte å komme seg til eiendommen.


Lokalene
Lokalene fremstår som moderne med lyse overflater, vendt ut mot Karl Johans gate. De mange vinduene sikrer godt lysinnslipp til lokalet. Dagens innredning består av et åpent landskap, møterom, sosial sone og kjøkken. Det blir lagt til rette for at lokalet kan tilpasses leietaker med fleksible løsninger.

Fasiliteter som sykkelparkering, garderobe og dusj er også tilgjengelig for byggets leietakere.


Ledige arealer

4. etg: 313 kvm

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet, og ligger flott til midt i hjertet av Oslo sentrum. Det pulserende sentrumslivet rett utenfor døren byr på alt av servicetilbud som butikker, kaféer, restauranter, gallerier, og mye mer. Oslo sentralbanestasjon ligger kun to minutters gange unna, og i umiddelbar nærhet finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, T-bane, buss og trikk.


Visning
Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode296521719
Sist endret19. juni 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.