Bildegalleri

Inaktiv

Fyllingsdalen - store og fleksible kontorlokaler med sentral beliggenhet

Kart med kartnålJonstadveien 6, 5146 Fyllingsdalen

Nøkkelinfo

Areal
50 - 700 m²
Etasje
2.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Velkommen til Jonstadveien 6! Sentralt i Jonstadveien har vi nå ledig kontorlokaler på 700 kvm BTA. Bygget ligger rett ved inngangen til Damsgårdstunellen, og det tar bare ca. 6 minutter med bil til Bergen sentrum. Lokalene kan være perfekt for en virksomhet som trenger å være tilgjengelig for kunder fra hele Bergen på effektivt vis. Det kan også medfølge parkeringsplasser med muligheter for elbil-lader. Lokalene kan leies i sin helhet eller deles opp til 2-3 leietakere som deler kjøkken, møterom og toaletter. Fasiliteter Aircondition Parkering med lademuligheter Toaletter Dusj og garderobe Kopi-/rekvisitarom

Innhold

2 etg: kontor 700 BTA

Adkomst

Med bil tar det kun 10 minutter med bil fra sentrum til Fyllingsdalen. Kjør mot Fyllingsdalen over Puddefjordsbroen, videre gjennom Løvstakktunnelen til du kommer til første rundkjøring etter tunnelen. Her svinger man til høyre, og tar til høyre i neste kryss inn på Øvre Fyllingsvei. Jonstadveien er den første mulige avkjøringen til venstre. Hold til venstre til du ankommer Jonstadveien 6. Det er også en rekke bussavganger fra sentrum med avstigning i Fyllingsdalsveien på nedsiden av bygget dersom man reiser kollektivt. Gunstig beliggenhet i øvre del av Fyllingsdalen innebærer kort avstand til kollektivtransport, og ulike servicetilbud; herunder Oasen senter knappe 1500 meter unna i luftlinje. Ellers er det kort vei til øvrige bydeler, samt Flesland via Knappetunnelen. Ta kontakt for å avtale visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 25
Bruksnr: 196

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Kvadrat Næringsutleie AS

Næringsutleie

Annonseinformasjon

FINN-kode295655767
Sist endret20. mars 2023 20:28
ReferanseJV6

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.