Bildegalleri

Møllendalsveien 1A - Ledige lokaler i fleksibelt, moderne og flott kontorbygg

Kart med kartnålMøllendalsveien 1A, 5009 Bergen

Nøkkelinfo

Areal
372 m²
Bruksareal
329 m²
Etasje
5.
Overtakelse

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Møllendalsveien 1A er et fleksibelt 7. etasjers kontorbygg på 5 800 kvm fra 2004. Eiendommen fremstår som fleksibel og arealeffektiv og holder en gjennomgående høy standard som fremstår representativt. Med den sentrale beliggenheten og gode profileringsmulighetene er dette en attraktiv og spennende mulighet. 

Lokalene
De ledige lokalene ligger i byggets 5. etasje og utgjør 372 kvadratmeter. Lokalene vil tilpasses etter leietakers behov, preferanser og arbeidsplass konsept. Det er mulig å tilpasse lokalene til ulike formål som cellekontor, åpent landskap eller som en kombinasjon av disse to. Leietaker vil også disponere en egen balkong med gode solforhold og utsikt til Løvstakken. 

Beliggenhet
Møllendalsveien 1A ligger sentralt og sentrumsnært til på den sørvestlige siden av Store Lungegårdsvann, og svært kort avstand til Solheimsviken. Det er kort avstand til både buss- og bybanestopp, med henholdsvis 300 og 500 meter til Florida og Danmarksplass bybanestopp og busstopp like utenfor eiendommen. Eiendommen byr også på innedørs sykkelparkering og leietakerne har tilgang til garderobe og dusj. Dette gjør det mulig å komme seg til og fra jobb på en miljøevennlig og effektiv måte. 

Området
Området rundt Møllendalsveien 1A har de siste årene vært i stor utvikling til å bli et av Bergens mest attraktive og fremtidsrettede områder. Med ny bybanetrase, bystrand, promenade, flere nye kontorbygg og rehabiliteringer av eksisterende eiendommer, har området utviklet seg til å bli et svært attraktivt område for bedrifter å etablere seg. Området er representert av en rekker bedrifter innen bransjer som teknologi, finans, offshore, havbruk, helse-tjenester, forskning og konsulent virksomheter. 


Om Entra 

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentrale beliggenheter og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.


Forbehold 
Det tas forbehold om eventuelle feil og mangler i prospektet, samt eiers rett til å endre prosjektet.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Entra ASA

Kontakt oss:

Annonseinformasjon

FINN-kode290698362
Sist endret11. juni 2024 12:55
ReferanseX FRH X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.