Bildegalleri

Ledig høytlager i Nydalen

Kart med kartnålMaridalsveien 323, 0872 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
700 - 1 500 m²
Energimerking
C
Overtakelse
Omgående

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Lager/Logistikk
Garasje/Parkering

Om eiendommen

Generelt
I Maridalsveien 323 har man muligheten til å leie et høytlager med kjøreport og snu-hammer. Lokalene har en flott logistikkbeliggenhet sentralt på Nydalen, med lett på- og avkjøring til Ring 3. Lagerarealene kan leies ut på en fleksibel kontrakt med tanke på tid. Lokalene overtas som de er. Lageret ligger i etasje U3 i bygget. Det er ønskelig med leietaker som også kan leie kontorarealer.

Passer bra for virksomheter som trenger å leie kortsiktige lagerlokaler og som har lav omløpshastighet i varelageret sitt.

  • Ledig i dag
  • 4,5 meter takhøyde
  • 1 bred kjøreport
  • Enkel på/av kjøring til Ring 3
  • God parkeringsdekning
  • Ledig areal: U3 etg. - 700 - 1500 kvm

Beliggenhet
Det er direkte gangforbindelse mellom M323 og Nydalen. En trapp på forsiden av eiendommen leder rett ned til det som i dag er et veletablert bygulv i Oslo. En urban puls, side om side med grønne lunger og fossefall. Kafeer, restauranter, barer og shopping er en del av tilbudet. Nydalen har også eget hotell, Norges største kinosenter og en rekke servicetilbud. Tett på Nydalen finnes Storo med 120 butikker og serveringssteder. Nydalen er arbeidssted for internasjonale selskaper og kreative bransjer, samt en populær bydel for beboere og studenter. Mer enn 30.000 mennesker jobber, bor og studerer i Nydalen. I tillegg bygges flere leiligheter, barnehager, skoler, restauranter, kontorer mm. Nydalen har også egen t-bane og togstasjon.

Med direkte tilknytning til Ring 3, Maridalsveien, Nydalen og Tåsen er det enkel og rask adkomst fra alle retninger. Buss 54 stopper rett utenfor med avganger til sentrum. Det finnes også bussholdeplass i Bergrådveien. Det er omlag 10 minutters gange til Nydalen t-banestasjon og togstasjon, og omlag 8 minutter til Tåsen t-banestasjon. På under 3 minutter er man ombord på Flybussen. Området har et velutbygd nett av sykkelstier. Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter, og det tilrettelegges for ladepunkter for elbil.

Gårdeier
Selvaag Eiendom utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. I Selvaag Eiendom står initiativ og redelighet som bærebjelker i virksomheten. Det har blitt vist gjennom et stort antall prosjekter, hvor de forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode289202504
Sist endret22. apr. 2024 07:20
ReferanseM323 Lager

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.