Bildegalleri

Karenslyst Alle 20 - Lokaler med det lille ekstra

Kart med kartnålKarenslyst Alle 20, 0278 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
990 - 4 179 m²
Overtakelse
Q1 2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

KA20 er et signalbygg med identitet, i et område fullt av liv og i nærhet til alt. Med moderne arkitektur, og et interiør som matcher, passer dette for selskaper som søker det lille ekstra. Totalt er bygget på 10 082 m2 BTA fordelt på 7 etasjer. Vi kan nå tilby ledige lokaler på plan 2, 3, og 5 på til sammen 4.179 m2. 


Lokalene:
Både kontorlokalene og fellesfasilitetene i 1.etg med lounge områder og personalrestaurant vil gjennomgå en total makeover og vil være klare for nye leietakere ila 2024.  Bygget har det meste man kunne ønske av fellesfasiliteter. Gjester vil ankomme via moderne inngangsparti og en felles resepsjon. I tillegg legges det til rette for et nytt møteromssenter i deler av 2.etg. Eiendommen har i tillegg eget auditorium (80 pers) som står disponibelt for leietakerene. For større arrangementer kan selskapene også ta i bruk byggets egen bakhage som ligger i tilknytning til lounge områder og personalrestaurant. 

Hverdagen til kontorbrukerne administreres via byggets egen app-løsning, Life@work. Her bestilles lunch, møteromsmat, booking av møterom/auditorium, tilbud på servicetjenester etc.

For de ansatte som sykler eller løper til jobb, har KA20 både sykkelparkering med dusj og garderobe fasiliteter. For de som kjører bil er det i tillegg gode parkeringsmuligheter i egen p-kjeller i underetasjen. Kombinert med nærheten til offentlig transport vil alle og enhver finne en kjapp og effektiv vei til jobb som måtte passe dem best. 

Ledige lokaler:
2. etg: Ca. 1.497 m2
3. etg: Ca. 1.692 m2
5. etg: Ca. 990 m2

 

Lokalene i 2. og 3. etg. har egen interntrapp mellom etasjene.

Beliggenhet:
Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner et mangfold av kaffebarer, butikker og treningssentre rett utenfor døren. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid. Fra Karenslyst Alle 20 er det gangavstand til et av Oslos største kollektivknutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18. Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

UNION Norsk Næringsmegling AS

Skaper verdier av eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode288870910
Sist endret18. apr. 2024 01:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.