Bildegalleri

Inaktiv

Butikk eller kontor til leie. 50 til 130 kvm tilgjengelig (Lilleaker)

Kart med kartnålLilleakerveien 47, 0284 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
50 - 150 m²
Bruksareal
150 m²
Etasje
1.
P-plasser
3
Byggeår
1924
Renovert år
2022
Overtakelse
01.06.2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Garasje/Parkering
Kontor
Andre

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Gjelder to lokaler som er ledige (50 kvm. og 65 kvm.) og som ligger ved siden av hverandre. Lokalene kan slås sammen eller leies ut hver for seg. Det ene lokalet (nr. 2) er ca. 50 kvm. (pluss lagermulighet) og lokale nummer 2 er ca. 40 kvm (oså mulig med lager). Dette er perfekte lokaler for butikk (klesbutikk, frisør, hudpleie, neglesalong osv.) eller som kontor. Lokalene er i dag benyttet som kontor og blomsterbutikk, og det ligger en nystartet klesbutikk 50 meter nedenfor. Det er høy aktivitet i nærområdet og lokalene har god eksponering mot Lilleakerveien og potensielle kunder. I tillegg har det vært og er høy nyboligbygging slik at kundegrunnlaget er stadig voksende.

Send melding om du er interessert.

Beliggenhet

Lilleaker er et område i stor utvikling. Det er i de senere årene bygget ut flere hundre boliger i området og bl.a. CC-Vest, Kiwi, Coop med flere ligger i nærområdet. Både Selvaag og Mustad har store planer for utbygging av boliger i nærområdet. Det er stort behov for flere tilbud i nærområdet.

Adkomst

Bygget ligger helt inntil Lilleakerveien med god eksponering mot passerende trafikk og gående. T-bane og buss i umuddelbar nærhet, samt enkel påkjøring med bil til Ring 3 via Lysaker eller Ullern.

Standard

Nylig oppussede lokaler i 2022 og 2024.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Visning

Ta kontakt for visning

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode288298040
Sist endret19. juni 2024 11:43

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.