Bildegalleri

Mølladammen Næringspark - Moderne kontorer med mulighet for lager - Mulig å leie ett kontor i hyggelig kontorfellesskap

Kart med kartnålLommedalsveien 230, 1353 Bærums Verk

Nøkkelinfo

Areal
60 - 281 m²
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kombinasjonslokaler
Kontor
Lager/Logistikk
Verksted
Garasje/Parkering
Butikk/Handel

Arealspesifikasjon

1. etg: 60 kvm Lager
1. etg: 100 kvm Lager
1. etg: 121 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Mølladammen Nærinsgspark består av 6 bygg, samlet ca. 15 000 kvm areal i tillegg kommer p-kjeller på 2200 kvm med plass til 77 biler innendørs i varm garasje. Tomten er på 23 mål og det gir god plass på uteområdet til leietakerne. Byggene i Mølladammen Næringspark er svært moderne og har avansert varmepumpeteknologi med svært høy standard. Parken har varmepumper som står for store deler av oppvarming og hele parken er energimerket Med Energikarakter D på de eldste bygg og Energikarakter A på de nyeste byggene. Byggene har god ventilasjon, med lave strømutgifter på grunn av jordvarme.

Det er 4 komprimatorer i parken, en for trevirke, en for plast, en for papp/papir og en for blandet avfall. Matavfall hentes i egne kasser, hele avfallshåndteringen er tilpasset leietakere som er Miljøfyrtårn bedrift. Varmekabler i uteområdet og felles vaktmester er noen av fasilitene parken byr på.

I Mølladammen Næringspark har man en sjelden god mulighet for både topp moderne lagerlokaler og topp moderne kontorlokaler i Bærum. Moderne lagerplass i kombinasjon med kontorer, sentralt og i et landlig miljø er noen elementer som gjør Mølladammen Næringspark til en sjelden mulighet på næringsmarkedet.

Det er her et ledig kontorlokale på 121 kvm BTA. Kontorlokalet er nyoppusset og holder en moderne god kontorstandard. Lokalene er lyse og trivelige. De inneholder; kontorer, møterom, kjøkken, sosial sone og toaletter. Det er flere muligheter for å leie lager i eiendommen / næringsparken fra ca. 60 kvm og til 150 kvm. Kontorene kan leies uten at man leier lager hvis ønskelig.

Beliggenhet

I hjertet av Lommedalen og Bærums Verk, omgitt av naturskjønne og landlige omgivelser, ligger Mølladammen Næringspark. Med nærhet til E16 og kort vei til Oslo. Med ca. 10 min kjøring fra Sandvika, ca. 7 min. kjøring fra Rud Næringspark eller ca. 9 min kjøring fra Bekkestua og du befinner deg i Mølladammen Næringspark. Trafikkmessig kjører man mot rushtrafikken, både til og fra jobb. Kollektivtrafikken går regelemessig, med avgang direkte til Sandvika og Bekkestua, og videre til Oslo. Marka i utkanten frister til gode turer både sommer som vinter.

Bærum Verk, med dets servicetilbud, ligger i umiddelbar nærhet. Der finnes restauranter, cafeer og bakeri, samt postkontor og andre fasiliteter som er relevante for en næringsbedrift.

Innhold

Det er her et ledig kontorlokale på 121 kvm BTA. Kontorlokalet er nyoppusset og holder en moderne god kontorstandard. Lokalene er lyse og trivelige. De inneholder; kontorer, møterom, kjøkken, sosial sone og toaletter. Kjøkken, møterom og toaletter deler man med en annen leietaker. Her er det også mulig å leie ett separat kontor med tilhørende fellesarealer. Det er mulig å leie lager i næringsparken sammen med kontorene. Her er det flere muligheter fra ca. 60 til ca. 150 kvm. Lagrene har kjøreport og direkte innkjøring. Kontorene kan leies separat uten lager.

Standard

Eiendommen er godt vedlikeholdt og lokalene holder en god og moderne standard.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Næringsparken fra Lommedalsveien. Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen.

AVSTAND Sandvika: 9 km / 10 min Rud: 6 km / 7 min Bekkestua: 8 km / 9 min

Parkering

Det er mulig å leie innendørs parkeringsplasser i parkeringshus. Det er også bra med utendørs parkering både for ansatte og besøkende.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3201
Gårdsnr: 95
Bruksnr: 145

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Tiger Næringsmegling

Instinkt for eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode285278849
Sist endret14. juni 2024 01:50
ReferanseTIGO1.2225

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.