Bildegalleri

Inaktiv

Store Butikklokaler/showrom med lager og kontor sentral beliggenhet

Kart med kartnålSAGVEIEN 3 A, 1814 Askim

Nøkkelinfo

Areal
115 - 1 385 m²
Tomteareal
4 964 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Lager/Logistikk
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Lyse og hyggelige lokaler sentralt i Askim. Lokalene består av følgende:

Butikk eller showrom. Ca. 700 kvm med flislagt gulv, elektrisk dører og godt med belysning (midlertige vegger blir tatt ned). Lokalene er godt profilert både mot den trafikkerte fylkesveien og mot Sagveien som er hovedåren igjennom "handelsbyen".

Et isolert og praktisk lager på ca. 350 kvm. Tilgang med kjøreport og 2 ulike innganger til butikken/showrommet. God takhøyde, 6-7 m.

I 2. etg. er det kontorer, møterom og 2 kjøkken. Det største rommet har kjøkken og det er plass til enten kantine, møterom eller kontorfellesskap.

Et uisolert lager på ca. 115 kvm. Praktisk med egen inngang/kjøreport.

Det er godkjent for å sette opp gjerde rundt hele tomten. Det er store og praktiske asfalterte områder på tomten og med inngjerding og port vil området være sikret og kunne brukes til nyttige formål.

Klikk her for å se hvordan dagens butikk er:
https://kuula.co/share/collection/7lbv1?fs=1&vr=1&sd=1&thumbs=1&chromeless=1&logo=1

Beliggenhet

Lokalene ligger sentralt populært handelsområdet i Askim, en by som er i vekst og utvikler seg som et tydelig sentrum av nye Indre Østfold kommune. Det er kort vei fra E18.

Det er god og oversiktlig tilgang til lokalene. De er godt synlige med stort markedsføringspotensiale, både fra gamle E18 og fra handelsveien Sagveien.

Standard

Lokaler med god teknisk og estetisk standard. Lokalene er lyse og fine, godt belyst med spoter og lyskilder i taket. Lokalene har et godt ventilasjonsanlegg med kjøling, tyverialarm, godt brannsikringssystem mm. Det er fiber i bygget.

Ta kontakt ved interesse for mer informasjon!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode273018496
Sist endret31. okt. 2022 09:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.