Bildegalleri

Ledige lokaler i toppetasjen i Schweigaards gate 6-14!

Kart med kartnålSchweigaards gate 6-14, 0185 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
700 - 3 500 m²
Energimerking
E
Overtakelse

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Kantine

Om eiendommen

Ledige arealer i toppetasjen til Galleri Oslo. Kort vei til alt av Oslo sentrum har å by på. Det ledige lokalet ligger i byggets 4. etasje, østre del. Lokalet kan deles opp i 509 kvm og 1 196 kvm. Lokalene ble renovert i 2012, har mye dagslys og meget god takhøyde. Lokalene pusse opp og tilpasses ny leietaker etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Schweigaardsgate 6-14, Galleri Oslo, ligger svært sentralt til mellom busstasjonen og Oslo S. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, meget god parkeringsdekning og all offentlig kommunikasjon rett utenfor døren.

Ta kontakt for ytterligere informasjon eller visning. 

Om Entra ASA

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Entra ASA

Kontakt oss:

Rune Arvesen

Associate Partner, Akershus Eiendom

Bilde av megler Tonje Blaker

Tonje Blaker

Utleiesjef, Entra ASA

Annonseinformasjon

FINN-kode258348871
Sist endret02. mai 2024 01:50
ReferanseX SWG6-14 X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.