Bildegalleri

Toppetasje i Oslo sentrum - Kort avstand til Oslo S - Kan leies møblert

Kart med kartnålHammersborg Torg 3, 0129 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
635 m²
Etasje
13.
Renovert år
2019
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Hammersborg Torg 3 er et kontorbygg på 13 etasjer sentralt beliggende på oversiden av Youngstorget. Det er kort gåavstand til Oslo S og kollektiv transport.

Ledig kontorlokale på 635 kvm i 13. etasje. Det er moderne og nyoppusset, godt tilpasset den nye arbeidshverdagen og klar til bruk. Her er det inndelt i flere soner som dekker alle behov gjennom dagen som stillerom, arbeidssone, prosjektplasser, samt flere møterom i forskjellige størrelser - perfekt for digitale/hybridmøter. Det første man kommer til er den sosiale sonen som er plassert praktisk ved kjøkkenet og gir en fin atmosfære for den uformelle kaffepraten som man har savnet gjennom pandemien. Prikken over i'en er 360 graders panorama utsikt over Oslo.

Mulighet for å leie innendørsparkeringsplasser i naboeiendom. 

Beliggenhet
Hammersborg Torg 3 er en sentrumsnær eiendom med en perfekt beliggenhet – uansett hvilken retning man kommer fra. Stortinget stasjon er nærmeste T-bane, og i Grensen går det trikk og buss i flere retninger. Skal du med tog/Flytog er det 9 minutter å gå til kollektivknutepunktene Nationaltheatret og Oslo S. Fra kontoreiendommen er det bare et par minutter ned til Youngstorget med en rekke populære butikker, restauranter, barer og konsertarenaene Sentrum Scene og Rockefeller.

Dette er et lokale som må oppleves - kontakt oss for befaring i dag.

Om OBOS Eiendom

Vi skaper møteplasser som utgjør en forskjell i nabolagene gjennom bærekraftige og framtidsrettede kontorbygg, velfungerende kjøpesentre og levende bygulv. For å lykkes med dette er gode og fornøyde leietakere viktig. Vi skal se dem, forstå deres behov og levere mer enn forventet. Vår kunnskap om byutvikling skal bidra til å bygge framtidens samfunn, samtidig som vi skaper en mer sømløs hverdag for den enkelte.
Sammen skaper vi liv – der folk jobber og bor

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode252555156
Sist endret04. apr. 2024 11:45

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.