Bildegalleri

Asker - Fekjan/Nesbru - Lyse og fine kontorlokaler med muligheter til å leie lager.

Kart med kartnålFekjan 13A, 1394 Nesbru

Nøkkelinfo

Areal
1 - 455 m²
Tomt
Eiet
Etasje
2.

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk

Arealspesifikasjon

125 kvm Lager
2. etg: 79 kvm Kontor 1
4. etg: 1 kvm Kontor 2
5. etg: 250 kvm Kontor 3

Kort om eiendommen

Velholdt bygg med teglfasade. Eiendommen generelt holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Fekjan ved Nesbru i Asker. Det er kort vei til Asker sentrum, Billingstad og til Sandvika. Eiendommen ligger godt plassert geografisk for tilreisende som kommer fra; Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og fra deler av Oslo.

På Fekjan er det; Rema 1000, Apotek, Legekontor, Fysioterapi, Kiropraktorsenter, Tannlegesenter, Frisør, Treningssenter og diverse andre butikker, kontorbrukere og servicetilbud. Det er kort vei til Plantasjen, Holmensenteret med et utall forretninger og det er kort vei til Billngstadsletta, Slependen og til IKEA.

Diverse

Det er heis i eiendommen. Det er mulig å leie lagerlokaler på bakkeplan i eiendommen.

Innhold

Det er 2 ledige kontorlokaler i eiendommen på henholdsvis 79 og 250 kvm BTA. Det er også et lagerlokale i kjeller på 150 kvm BTA som er ledig i eiendommen og dette kan leies i kombinasjon med kontorlokaler hvis ønskelig. Det kan også være muligheter for andre mindre lager i tillegg.

Lokalene inneholder; åpent landskap, teamrom, kontorer, møterom, data/server rom, toaletter, kjøkken og spiserom/pauserom.

Lokalene er lyse og fine og holder god standard. Lokalene er innflytningsklare, men kan også tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Lokalene har vindusfasade både mot Fekjan / Holmenskjær og E18 på motsatt side noe som gir masse godt dagslys inn i lokalene.

Standard

Eiendommen er godt vedlikeholdt og holder en god standard. Kontorlokalene holder en god standard og kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Adkomst

Det enkel og oversiktlig adkomst fra Fekjan til eiendommen. Når man kommer kjørende med bil på E18 fra Oslo kan man ta ved avkjøring ved Billingstadsletta (Ikea) og når man kommer kjørende sørfra fra Asker kan man ta av ved Holmen. Fra avkjøringene på E18 er det kort vei til Fekjan og eiendommen.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og for besøkende,

Offentlig kommunikasjon

Området har godt med tilbud av offentlig kommunikasjon, med bla. med flere bussforbindelser og (enkelte ruter har express muligheter) til Oslo ,Lysaker, Høvik, Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca. 7-8 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3025
Gårdsnr: 27
Bruksnr: 51

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Tiger Næringsmegling

Instinkt for eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode245607310
Sist endret10. apr. 2024 01:50
ReferanseTIGO1.2110

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.