Gründer? Nyetablering? Coworking? Behov for forutsigbarhet og fleksibilitet?

Vassbotnen 15, 4313 Sandnes

Type lokale
Kontor
Areal
25 - 1000 m²
Byggeår
1996
Renovert år
2016
Overtakelse
01.01.2021
Energimerking
E - oransje

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Liten eller stor leietaker, i Forus Atrium har vi rom for alle - godt arbeidsmiljø på tvers av fagfelt for dem som ønsker det - og mulighet for ro og konsentrasjon på eget kontor eller i egen fløy for dem som ønsker det.

Moderne rehabiliterte kontorlokaler i signalbygg på Forus
Attraktive kontorer / kontorfelleskap med høy standard, sentralt på Forus.
(se priser sist under bilder)
Kontorhotell:
"Alt" inkludert i husleien, dvs felles møterom utstyrt med skjerm og videokonferanseutstyr for inntil 10 møtedeltagere for leietaker i etasjen, sosiale soner, fullt utstyrt te-kjøkken med kaffeautomat, kopi/skann og printfunksjoner, trådløst nettverk (100 MBITS linje), møblering i form av stol, pult, skapseksjon. P-plass og kantine tilkommer utenom, om ønskelig.
Dame. og herregarderobe med dusjer i kjeller, samt arkivmuligheter i kjeller. 
Eiendommen har egne gjesteplasser for besøkende og kunder til eiendommens leietakere, god p-dekning ellers, sykkelparkering innendørs.
Kantine i 1 etasje servere varm mat 5 dager i uken, eget møterom i tilknytning til kantinen (for 12 stk) som kan leies, lun sørvendt uteplass der man kan nyte lunsjen i solen.
Forutsigbare kostnader, fleksibilitet på leiekontrakt - opsjoner for vekst, og evt reduksjon i leieareal.
 
 
Større leietakere kan påvirke layout til deres bedrift, det være seg både kontorceller og åpne løsninger.
Signalbygg med god profilering ved E39. Eiendommen tilbyr 1 p-plass per 50 kvm kontorareal, 2 HC-plasser, 2- el-bil plasser, samt 10 gjesteplasser til bygget. Meget gode kommunikasjoner med busstopp 150 kvm fra eiendommen, med bussforbindelse til både Stavanger og Sola hvert 15 min innenfor kontorarbeidstid.
Sykkelparkering innendørs, garderobe og dusjfasiliteter til herre/dame, kantine i 1 etasje med egen veranda mot sør.
Eiendommen er de siste 3 år oppgradert til moderne kvaliteter, se bilder, utvendig solavskjerming mot øst og sør, ny kantine, mulighet for å leie møterom i forbindelse med kantinen.

Beliggenhet

Sentralt plassert signalbygg vest for E39 med avkjørsler i umiddelbar nærhet både i sør - og nordgående retning.
Gode offentlige kommunikasjoner til både Stavanger, Sandnes og Sola med både 42, samt hyppige Xpress busser på nærliggende kollektivtrasee - som og er knyttet til sykkelstamveien som går i nord-sør.
Hyppige bussavganger innenfor normal arbeidstid.

Standard

Eiendommen har moderne kontorkvaliteter, teppefliser, nedhengte armaturer, lydhimling, flush glassfronter mot gangsoner, høyglans tekjøkken. Leietaker vil ha mulighet til å påvirke layout og miks av kontorer og landskapsløsninger. Adgangskontroll med kort og kode, og mulighet for åpne soner for dem som har behov for fri kundetilgang til egne lokaler. Det er etablert fullverdig kantineløsning for eiendommens leietaker i 1 etasje, med plass for 50+ bespisende samtidig, åpningstider 1100-1230 med varm mat alle dager, og møteavdeling med et fullt utstyrte møterom for benyttelse av leietakerene.
Det er utvendige solavskjerming på fasader mot øst og sør, sensor - eller individuelt styrt. Brede lameller som gjør at de i "åpen" posisjon skjermer godt for sol, samtidig som de gir god utsikt og lysinnfall.
Mulighet for lager/arkiv i kjeller, her er det og garderober og dusj for herrer og damer.
Innvendig sykkelparkering.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108

Vassbotnen 15, 4313 Sandnes

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221653803
Sist endret 11. jun. 2021 13:36
Referanse Vassbotnen 15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.