Kontorfellesskap - 2.500,- pr. mnd. - Fleksible kontrakter

Engene 44, 3015 Drammen

Type lokale
Kontor,
Garasje/Parkering
Areal
15 - 100 m²
Etasje
3.
Byggeår
1986
Renovert år
2016

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Spennende kontorlokaler i representativ eiendom sentralt Bragernes i Drammen sentrum. Lokalene vender ut mot hovedgjennomfartsåren Engene med meget gode profileringsmuligheter. Mulighet for fleksible løsninger og tilpasninger etter leietakers ønsker og behov. Leieakere i eiendommen i dag er Realist Næringsmegling AS, DEON AS og IF.

Mingleplass, felles møterom og spiserom.

Stor parkeringskjeller, hvor det er mulig å leie parkeringsplasser.

Adkomst

Fra Oslo: Følg innfartsåren fra Oslo og Lierstranda inn mot Brakerøya, følg veien oppover gjennom to rundkjøringer før det tas til venstre mot Engene ca 1 km. Eiendommen ligger så på venstre hånd på hjørnet mellom Engene og Sundgata.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Drammen sentrum i område under utvikling. Eiendommen ligger vestvendt med gode solforhold i et etablert kontor/forretningsområde på Bragernes. Spennende utvikling i område med tanke på Engene Kvartalet. Det bygges i disse dager et stort leilighetsprosjekt vis a vis eiendommen Engene 44. Meget gode kommunikasjonsforhold i området, med gangavstand til tog, buss og servicetilbud. Kort vei til påkjøring E18.

Standard

Eiendommen og lokalene innehar en høy standard, inneholdende hovedsakelig nyoppussede og moderne arealer (2016). Ventilasjon med kjøling og varmegjenvinning. Heis. Centro Eiendom AS som er eier av eiendommen vil tilpasse og tilrettelegge for fremtidige leietakere.

Innhold

I tillegg til parkeringskjelleren, så  består eiendommen av 3 etasjer med kontorlokaler av høy standard. Eiendommen "gjennomgår" i disse dager en full renovering, både ute og inne. Alle arealer som er for utleie er fleksible med tanke på rominndeling. Arealene fra 15 til 100 kvm kan tilpasses leietaker ønsker og behov.

Gjennomgående heis fra parkeringskjeller.

Parkeringskjeller med mulighet for leie av p-plasser.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 313

Engene 44, 3015 Drammen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221639744
Sist endret 11. jun. 2021 11:31
Referanse Engene 44

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.